bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta TN 322 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Konica Minolta TN-322 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende printshops voor betaalbare toners. Het artikel Konica Minolta TN-322 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Konica Minolta. Meer en meer leveranciers als bijvoorbeeld Handyman.nl en inktcartridge store faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€46,50
Huismerk prijs€23,25
MerkKonica Minolta
SoortKonica Minolta TN-322 toner zwart
SerienummerA33K050
Kleurcodezwart
Capaciteit28.800 prints
EAN4250911705723

Goedkoopste Konica Minolta TN-322 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de A33K050 toner is 28.800 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Officesavers en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Konica Minolta toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. In de regel leveren zij ook een prima huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops zoals printershop & printerinktshop.nl.
  • Originele A33K050 inkt toners haal je in huis vanaf €46,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende webshops waar je snel en simpel A33K050 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Konica Minolta TN-322 toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €51,15. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €46,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €23,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Konica Minolta TN-322 toner zwart originele inkt€46,50
Konica Minolta TN-322 toner zwart multipack (merk toners)€93,00
Konica Minolta TN-322 toner zwart huismerk inkt * €23,25
Konica Minolta TN-322 toner zwart huismerk duopack * €46,50
Tabel met prijzen voor de A33K050 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Konica Minolta kopen?

Vandaag nog Konica Minolta TN-322 inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en bieden bovendien een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
  • Grote platformen als Amazon, Fonq, Ebay, Blokker, Wehkamp, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Online inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
konica-minolta-tn-322-zwart-black-toner

Originele zwarte A33K050 inkt van Konica Minolta bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Konica Minolta TN-322 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Konica Minolta en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • De schaduwkant van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €46,50).

Konica Minolta TN-322 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het A33K050 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Konica Minolta TN 322 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele merkinkt.
  • De kwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Konica Minolta geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare problemen bij de Konica Minolta TN-322 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Konica Minolta TN-322 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Konica Minolta TN-322 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €38,43 excl. de btw (dat maakt €46,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €93,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code A33K050 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €23,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het plakkertje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Konica Minolta TN-322 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk A33K050 alternatief selecteren is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Deze kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Tegen lage kosten de Konica Minolta TN-322 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Konica Minolta inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kun jij het artikel in elkaar zetten. Ter controle achterhaal je of de nagevulde Konica Minolta inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie