bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Laserjet Pro

Goedkope inkt voor de HP Laserjet Pro bestellen en laten bezorgen? Op Inktaanbieding.nl ontdek je de voordeligste aanbieders en forse kortingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Online check je eenvoudig goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en vanzelfsprekend zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een laserjet-pro laser in april 2023. Daarbovenop vind je op inktaanbieding.nl printer bespaartips, info aangaande klooninkt & storingen en foutcodes.

 • Inkttoners zijn te bestellen v.a €50,25.
 • Je hebt diverse kleuren voor de laserjet-pro laser: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Er kan worden gekozen voor imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Namaak inkt is financieel interessanter en bevat meer inkt. Je bespaart al gauw 60%.
 • Een prima item is de HP 126A (CE310A t/m CE313A) voordeelbundel.
 • Advies: bestel direct een voordeelverpakking voor de beste deal.

Inhoudsopgave: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP Laserjet Pro | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt past in de laserjet-pro laser? | Stappenplan inkt vervangen | Huismerk inkt voordelen + nadelen | Bekijk de veelgestelde vragen

MerknaamHP
Printerserielaserjet-pro
Modellaser
Soort printerLaser
Populaire tonerHP 126A (CE310A t/m CE313A) voordeelbundel
Geschatte prijs € – €€

Goedkoopste HP Laserjet Pro printerinkt kopen (april 2023)

Printen is niet goedkoop. Een afdruk in zwart wit kost je om en nabij de tussen de 1 en 6 eurocent en in kleur al gauw €0,12 per afdruk. Door middel van de goedkoopste HP Laserjet Pro toners bespaar je eenvoudig veel geld. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken om nieuwe inkt te kopen is in veel gevallen nogal prijzig. Er is veel geld te besparen als je kiest voor een online speler. Dat toont de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit geldt in het bijzonder voor HP originele merktoners en merkcartridges. In de tabel hieronder vergelijk je de grote webshopswaar je veilig en direct jouw patronen kunt kopen. Per aanbieder zie je of ze namaak inkt of ook merkinkt in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Voordelig printen met de laserjet-pro laser? In het lijstje hierna check je meerdere tricks om te besparen op de printkosten.

 • Ga voor imitatie inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder en je bespaart tot wel 55%.
 • Print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals eco-modus. Je levert dan iets in op kwaliteit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Druk dubbelzijdig af. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de printer van de stroom als er geen afdruktaken zijn. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt kan in een laserjet-pro laser?

Ontvang je een notificatie dat de inktvoorraad op is? Goed om te weten: Deze meldingen blijken vaak niet te kloppen. Vervang nooit direct de inkt. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en zet deze er pas in wanneer de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP Laserjet Pro is een laserprinter. Hiervoor koop je toners. Bekijk altijd welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Dan check je welk type inkt past. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. Het beste kun je kijken naar het tonernummer of fabriekscode. Zo weet je 100% zeker dat het werkt.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Zoals laser uit de serie laserjet-pro van het merk HP.
 3. Kijk in de handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij een aantal webwinkels als bol.com en Office Centre vind je vaak een huismerk-alternatief. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en ook volledig gevuld. Meer informatie vind je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP Laserjet Pro CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Waterblauw en RAL 5021.
HP Laserjet Pro MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Oxyderood of RAL 4002.
HP Laserjet Pro YellowGeelGele inkt voor Grijsbeige en RAL 1027.
HP Laserjet Pro Key / BlackZwartZwarte inkt voor het afdrukken van eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met de mogelijke inkttoners voor de laserjet-pro laser.

Toepasbare toners die passen in de laserjet-pro laser.
Onze expert heeft de volgende gedetecteerd die geschikt zijn voor deze printer.

 1. HP 37A (CF237A) toner zwart


Voordelige HP Laserjet Pro toner vervangen

Is de nieuwe inkt thuisbezorgd? Start dan het proces om de toner te plaatsen. Hierna is er adviezen waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg toners laserjet-pro laser vervangen

 1. Welke kleuren moet ik vervangen?

  Je windows of mac PC vertelt je welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Lege toner onttrekken

  Doe de klep van de printer omhoog en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak maar deponeer ze bij een inleverpunt.

 3. Open de nieuwe verpakking

  Haal de nieuwe toner uit het doosje. Verwijder het beschermmateriaal zoals aangegeven in de instructies.

 4. Nieuwe inkttoner in het apparaat plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Zorg dat het goed vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Nieuwe inkt herkennen

  De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Op het moment dat het allemaal gelukt is geeft de printer het huidige inktniveau aan. Eventueel kan je een testafdruk maken.

printerinkt-HP Laserjet Pro

Beste HP Laserjet Pro huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw laserjet-pro laser? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je kunt kiezen uit: originele inkt van HP of huismerk toners. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, heeft een lager vulpercentage en heeft bijna dezelfde kwaliteit als merk-inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn ingezamelde oude merkproducten die opnieuw gevuld worden met inkt. Dit navullen gebeurt vaak door speciale bedrijven en zijn fors goedkoper. Deze B-merk inkt is vaak volledig gevuld, wat bij de originele er nog wel eens aan schort. Het is dus een slimme manier om te besparen. De printkwaliteit lijkt 99% op prints met originele inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het printen met een huismerk toner
Bij sommige printers komt er een bericht met een foutmelding bij het installeren van imitatie inkt. Dat komt omdat HP liever heeft dat jij hun originele toners gebruikt. Een dergelijke storing is vaak gewoon te negeren. Blijft de printer foutcodes geven? Dan vind je op deze pagina enkele praktische adviezen.

 1. Begin met kijken of je de goede huismerk toner hebt geplaatst.Zoek uit welk modelnummer erop staat en check of deze overeenkomt met het nummer in de gebruikershandleiding.
 2. Haal de printer even van het net. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Loop nog eens na of de inkttoner goed vastgeklikt zit.
 4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je vaak eerst een keer printen met de merkinkt (die is meegeleverd). Als dat is gelukt kan je de alternatieve inkt gebruiken.
 5. Loop nog eens na of je het kapje verwijderd hebt.
 6. Maak de contactpunten van het patroon nog eens goed schoon.
 7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
 8. Reinig de verstopte printkop.

Veelgestelde vragen en problemen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe los ik dat op?
Meerdere printers werken niet met zwart-wit op het moment dat de kleureninkt op is. Dat is zeer frustrerend. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor alleen zwart. Geen succes? Plak wat schilderstape over op de inhoudsindicator van de lege HP Laserjet Pro toner.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de laserjet-pro laser?
Het gros van de modellen hebben de ingebouwd reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Met behulp van dit programma blijft de print kwaliteit goed. Soms de HP toners er even in en uit halen is ook aan te raden. De software heeft een melding als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook in de standby-modus wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Laserjet Pro hervullen?
In de winkel zijn navulbare producten beschikbaar. Dat zijn inktpatronen met een ARC chip waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. In veel gevallen wordt dit ook gedaan door computerwinkels die hier faciliteiten voor hebben. Deze shops bieden laag geprijsde kloon artikelen en dus niet originele HP toner-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de laserjet-pro laser?
Printers en scanners gebruiksklaar maken kost tegenwoordig niet veel tijd. Gewoonlijk herkent jouw windows of Mac computer een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Het snelst gaat dit met behulp van de actuele printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via de service en ondersteuning pagina van HP. De betrouwbare printer drivers die passen bij de laserjet-pro laser zijn te downloaden op de website van HP. Op de downloadpagina bekijk je voorts additionele info als handleidingen, info over het reinigingsprogramma en oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Hoe vind ik oplossingen bij storingen en error codes voor een laserjet-pro laser?
Een printerstoring is frustrerend en komt altijd op een verkeerd moment. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Dergelijke error-codes worden uitgelegd op de support-pagina van het merk. Veel voorkomende HP Laserjet Pro storingen zijn; geen wifi, vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, printkop fout, wil niet printen, langzaam, afdrukken kost veel inkt, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De nieuwste HP printers en scanners verlenen Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Groot voordeel is dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De laserjet-pro laser WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Op dezelfde manier kan je ook een afdruk maken vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Tegenwoordig zijn er een aantal leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Een winkel of fabrikant stuurt dan om de paar weken, 4 keer per jaar of wanneer de inkt bijna op is een volle goedkope toner. Met deze dienst beschik je altijd over voldoende inkt en kun jij ervan op aan dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Je hebt diverse toner abonnementen. Van voordelig (100 prints per maand) tot exclusief (duizenden prints per maand).Zoek jouw printer binnen deze serie
 • HP LaserJet Pro MFP M130nw
 • HP Laserjet Pro MFP M148
 • HP Laserjet Pro MFP M148dw
 • HP Laserjet Pro MFP M149
 • HP LaserJet Pro MFP M227fdw
 • HP LaserJet Pro MFP M227sdn
 • HP Laserjet Pro P1102
 • HP Laserjet Pro P1102W
 • HP Laserjet Pro P1106
 • HP Laserjet Pro P1108
 • HP Laserjet Pro P1566
 • HP Laserjet Pro P1606
 • HP Laserjet Pro P2014N
 • HP Laserjet Pro TopShot M275
 • HP Laserjet Pro M28W
 • HP Laserjet Pro M402d
 • HP Laserjet Pro M402dn
 • HP Laserjet Pro M402dne
 • HP Laserjet Pro M402n
 • HP Laserjet Pro M402w
 • HP Laserjet Pro M426dw
 • HP Laserjet Pro M426fdn
 • HP Laserjet Pro M426fdw
 • HP Laserjet Pro M501DN
 • HP Laserjet Pro M501N
 • HP Laserjet Pro M521DN
 • HP Laserjet Pro M521DW
 • HP Laserjet Pro MFP M125A
 • HP Laserjet Pro MFP M125NW
 • HP Laserjet Pro MFP M127FW
 • HP Laserjet Pro MFP M130
 • HP LaserJet Pro MFP M130a
 • HP LaserJet Pro MFP M130fn
 • HP LaserJet Pro MFP M130fw
 • HP Laserjet Pro M225DN
 • HP Laserjet Pro M225DW
 • HP Laserjet Pro M26A
 • HP Laserjet Pro M26NW
 • HP Laserjet Pro M28
 • HP Laserjet Pro M28A
 • HP Laserjet Pro M1216NFH MFP
 • HP Laserjet Pro M1217NFW
 • HP Laserjet Pro M12A
 • HP Laserjet Pro M12W
 • HP Laserjet Pro M148fdw
 • HP Laserjet Pro M15
 • HP Laserjet Pro M1536DNF
 • HP Laserjet Pro M15A
 • HP Laserjet Pro M15W
 • HP Laserjet Pro M201
 • HP Laserjet Pro M201DW
 • HP Laserjet Pro M201N
 • HP Laserjet Pro M203dn
 • HP Laserjet Pro M203dw
 • HP Laserjet Pro 400 M401DN
 • HP Laserjet Pro 400 M401DNE
 • HP Laserjet Pro 400 M401DW
 • HP Laserjet Pro 400 M401N
 • HP Laserjet Pro 400 M425DN
 • HP Laserjet Pro 400 M425DW
 • HP Laserjet Pro 400 MFP M425DN
 • HP Laserjet Pro 400 MFP M425DW
 • HP Laserjet Pro 500 Color MFP M570DW
 • HP Laserjet Pro 500 ColorMFP M570DN
 • HP Laserjet Pro CP1025
 • HP Laserjet Pro CP1025nw
 • HP Laserjet Pro M102
 • HP Laserjet Pro M102a
 • HP Laserjet Pro M102w
 • HP Laserjet Pro M118
 • HP Laserjet Pro M118dw
 • HP Laserjet Pro M1210
 • HP Laserjet Pro M1213NF MFP
 • HP Laserjet Pro M1214NFH MFP
 • HP laserjet Pro 100 Color M175a
 • HP laserjet Pro 100 Color M175nw
 • HP Laserjet Pro 200 color M251N
 • HP Laserjet Pro 200 color M251NW
 • HP Laserjet Pro 200 color MFP M276N
 • HP Laserjet Pro 200 color MFP M276NW
 • HP Laserjet Pro 300 Color M351A
 • HP Laserjet Pro 300 Color M375NW
 • HP Laserjet Pro 400 Color M451DN
 • HP Laserjet Pro 400 Color M451DW
 • HP Laserjet Pro 400 Color M451NW
 • HP Laserjet Pro 400 Color MFP M475
 • HP Laserjet Pro 400 Color MFP M475DN
 • HP Laserjet Pro 400 Color MFP M475DW
 • HP Laserjet Pro 400 M401A
 • HP Laserjet Pro 400 M401D
 • Plaats een reactie