bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0680 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Olivetti B0680 inkt toner? Via onze vergelijker vind je de meest populaire inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het patroon Olivetti B0680 toner geel met kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Olivetti. Steeds meer inktaanbieders als o.a. Printabout.nl & coolblue.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€48,50
Huismerk verkoopprijs€24,25
FabrikantOlivetti
ArtikelOlivetti B0680 toner geel
ArtikelcodeB0680
Kleur omschrijvinggeel
Printomvang1.000 prints
EAN8020334297251

Goedkoopste Olivetti B0680 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de B0680 toner is 1.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. printershop of Paradigit zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Olivetti toners. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij webwinkels als Inktshop.nl of Office Centre.
 • Originele B0680 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €48,50.
 • Olivetti imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via dit portaal vind je erkende aanbieders waar je de beste B0680 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Olivetti B0680 toner geel vergelijken
Olivetti toners hebben een prijskaartje. Dit soort gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €53,35. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €48,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €24,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Olivetti B0680 toner geel originele inkt€48,50
Olivetti B0680 toner geel multipack (merk toners)€97,00
Olivetti B0680 toner geel huismerk inkt * €24,25
Olivetti B0680 toner geel huismerk duopack * €48,50
Geschatte prijzen van de B0680 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Olivetti kopen?

Gelijk Olivetti B0680 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en bieden normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
olivetti-b0680-geel-yellow-toner

Originele gele B0680 inkt van Olivetti kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Olivetti B0680 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Olivetti en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €48,50).

Olivetti B0680 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het B0680 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Olivetti B0680 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Olivetti verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel tref je de meest voorkomende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het kapje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte problemen bij de Olivetti B0680 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Olivetti B0680 toner geel toner?
De adviesprijs van de Olivetti B0680 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €40,08 excl. btw (€48,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je zo’n €97,00. Dankzij een huismerk toner met de code B0680 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €24,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het stukje tape hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is het Olivetti B0680 toner geel huismerk alternatief interessant?
Het huismerk B0680 alternatief proberen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is gunstiger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Olivetti B0680 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. In dat geval werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het Olivetti inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel in elkaar klikken. Als afronding check je of de vernieuwde Olivetti inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie