bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059212 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44059212 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met erkende webshops voor goedkope toners. Het artikel OKI 44059212 toner zwart met kleurcode zwart (black) is relevant voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van OKI. Meerdere printwinkels als bijv. Inktbaas.nl en Go4inkt leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€84,50
Huismerk tarieven€42,25
LeverancierOKI
ProductOKI 44059212 toner zwart
Seriecode44059212
Kleurenzwart
Printvermogen9.500 prints
EAN5031713043621

Goedkoopste OKI 44059212 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 44059212 toner is 9.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij bedrijven als coolblue.nl of Inktdiscount.nl.
  • Originele 44059212 inkt toners zijn te bestellen v.a. €84,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
  • Via onze vergelijker vind je gespecialiseerde verkopers waar je moeiteloos 44059212 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 44059212 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €92,95. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €84,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €42,25. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44059212 toner zwart originele inkt€84,50
OKI 44059212 toner zwart multipack (merk toners)€169,00
OKI 44059212 toner zwart huismerk inkt * €42,25
OKI 44059212 toner zwart huismerk duopack * €84,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44059212 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 44059212 inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online leveranciers als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
  • Grote webwinkels als Amazon, Ebay, Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De grote inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-44059212-zwart-black-toner

Originele zwarte 44059212 inkt van OKI bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 44059212 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
  • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €84,50).

OKI 44059212 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 44059212 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 44059212 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met merk-inkt.
  • De printkwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel check je veel voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte problemen met betrekking tot OKI 44059212 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de OKI 44059212 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 44059212 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €69,83 excl. de btw (dus €84,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €169,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 44059212 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €42,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het kapje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 44059212 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 44059212 alternatief nemen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter simpel herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 44059212 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product opnieuw assembleren. Nadien probeer je of de nagevulde OKI inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie