bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46507508 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 46507508 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende verkooppunten voor spotgoedkope toners. Het artikel OKI 46507508 toner zwart met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van OKI. Meer en meer verkopers als o.a. Printabout.nl of 112supplies verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€69,50
Huismerk verkoopprijs€34,75
LeverancierOKI
TypeOKI 46507508 toner zwart
Seriecode46507508
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen8.000 prints
EAN-nummer5031713068402

Goedkoopste OKI 46507508 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 46507508 toner is 8.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls bieden ze ook een interessant huismerk.

  • Inkt aanbiedingen is te koop bij bedrijven zoals Inkt.nl en Printabout.nl.
  • Originele 46507508 inkt toners zijn te bestellen v.a. €69,50.
  • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Times New Roman.
  • Via onze website vind je de meest bekende shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 46507508 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 46507508 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €76,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €69,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €34,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 46507508 toner zwart originele inkt€69,50
OKI 46507508 toner zwart multipack (merk toners)€139,00
OKI 46507508 toner zwart huismerk inkt * €34,75
OKI 46507508 toner zwart huismerk duopack * €69,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 46507508 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 46507508 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en verstrekken meestal een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Toonaangevende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
oki-46507508-zwart-black-toner

Originele zwarte 46507508 inkt van OKI kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 46507508 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen frustrerende foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €69,50).

OKI 46507508 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 46507508 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 46507508 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt ten opzichte van merk-inkt.
  • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Een minpunt van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare issues m.b.t. OKI 46507508 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de OKI 46507508 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de OKI 46507508 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €57,44 excl. btw (dat betekent €69,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking wenst betaal je zo’n €139,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 46507508 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €34,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 46507508 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 46507508 alternatief kiezen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 46507508 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw assembleren. Aansluitend test je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie