bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43865708 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 43865708 inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je goede leveranciers voor spotgoedkope toners. Het product OKI 43865708 toner zwart met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van OKI. Meerdere printshops zoals Vikingdirect.nl of Officesavers faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€119,50
Huismerk verkoopprijs€59,75
MerkOKI
ProductOKI 43865708 toner zwart
Serienummer43865708
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit8.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste OKI 43865708 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 43865708 toner is 8.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink & Office Centre zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans bieden ze ook een goedkoop huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij verkooppunten als Easy-ink & Staples.
  • Originele 43865708 inkt toners koop je online vanaf €119,50.
  • OKI imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander snel printen) en overweeg een lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
  • Via onze website vind je de directe links naar de populairste printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 43865708 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 43865708 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €131,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €119,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze koop je al vanaf €59,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 43865708 toner zwart originele inkt€119,50
OKI 43865708 toner zwart multipack (merk toners)€239,00
OKI 43865708 toner zwart huismerk inkt * €59,75
OKI 43865708 toner zwart huismerk duopack * €119,50
Tabel met prijzen voor de 43865708 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Gelijk OKI 43865708 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Onze tip: bestel bij een online inktshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
  • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Coolblue, Bol.com, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktaanbieders als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
oki-43865708-zwart-black-toner

Originele zwarte 43865708 inkt van OKI kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 43865708 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een minpunt van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €119,50).

OKI 43865708 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 43865708 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 43865708 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van storingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel check je veel voorkomende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het lipje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de OKI 43865708 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de OKI 43865708 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 43865708 met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €98,76 excl. de btw (dat betekent €119,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €239,00. Met een huismerk toner met de code 43865708 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €59,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het kapje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het OKI 43865708 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 43865708 alternatief proberen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De verkoopprijs is lager en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 43865708 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kan je het product in elkaar zetten. Als check test je of de budget OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie