bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059107 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44059107 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende shops voor spotgoedkope toners. De OKI 44059107 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Meer en meer printshops als bijv. Goedkoopprinten.nl en Inkclub verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€172,50
Huismerk tarieven€86,25
FabrikantOKI
TypeOKI 44059107 toner cyaan
Artikelcode44059107
Kleurcodecyaan
Printcapaciteit8.000 prints
EAN-code5031713043539

Goedkoopste OKI 44059107 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44059107 toner is 8.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl en Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via shops zoals Easy-ink en printerinktshop.nl.
  • Originele 44059107 inkt toners haal je in huis vanaf €172,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. snelle modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar populaire aanbieders waar je de beste 44059107 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44059107 toner cyaan vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €189,75. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €172,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €86,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 44059107 toner cyaan originele inkt€172,50
OKI 44059107 toner cyaan multipack (merk toners)€345,00
OKI 44059107 toner cyaan huismerk inkt * €86,25
OKI 44059107 toner cyaan huismerk duopack * €172,50
Overzicht met prijzen van de 44059107 tonercartridge (blauw) in april 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 44059107 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij winkeliers. Kooptip: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen vaak een goed huismerk.

  • Retailers: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Populaire inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
oki-44059107-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 44059107 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 44059107 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €172,50).

OKI 44059107 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 44059107 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44059107 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de cyaan inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht bekijk je algemene problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse issues met betrekking tot OKI 44059107 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de OKI 44059107 toner cyaan toner?
De kostprijs van een OKI 44059107 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €142,56 excl. btw (dat betekent €172,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €345,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 44059107 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €86,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het plasticje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 44059107 toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 44059107 alternatief selecteren is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De kostprijs is goedkoper en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 44059107 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei bestel je een unieke navul inkt set die past bij het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte test je of de budget OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie