bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44844614 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 44844614 inkt toner? Op deze website bieden wij de beste inktshops voor extra goedkope toners. Het artikel OKI 44844614 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van OKI. Diverse winkels als bijv. Inkt-bestellen.nl en Sneltoner.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€217,50
Huismerk vanafprijs€108,75
LeverancierOKI
TypeOKI 44844614 toner magenta
Seriecode44844614
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit7.300 prints
EAN-nummer5031713056140

Goedkoopste OKI 44844614 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44844614 toner is 7.300 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktcartridge store en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een goedkoop huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via winkels als Officesavers of Mediamarkt.nl.
  • Originele 44844614 inkt toners kosten je ongeveer €217,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Courier & Times New Roman.
  • Via ons platform vergelijk je de beste verkopers waar je eenvoudig 44844614 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 44844614 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €239,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €217,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €108,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44844614 toner magenta originele inkt€217,50
OKI 44844614 toner magenta multipack (merk toners)€435,00
OKI 44844614 toner magenta huismerk inkt * €108,75
OKI 44844614 toner magenta huismerk duopack * €217,50
Prijstabel voor de 44844614 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Direkt OKI 44844614 inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Advies van de specialist: koop altijd bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen vaak een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Echte inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
oki-44844614-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44844614 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 44844614 toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door OKI en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen irritante storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • De schaduwkant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €217,50).

OKI 44844614 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 44844614 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 44844614 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
  • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel check je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende issues bij de OKI 44844614 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 44844614 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de OKI 44844614 met kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €179,75 excl. de btw (dat betekent €217,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €435,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 44844614 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €108,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is het OKI 44844614 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 44844614 alternatief gebruiken is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 44844614 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle controleer je of de nieuwe OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie