bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45862838 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 45862838 inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de betrouwbaarste winkels voor voordelige toners. Het artikel OKI 45862838 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van OKI. Verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Go4inkt bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€122,50
Huismerk verkoopprijs€61,25
FabrikantOKI
SoortOKI 45862838 toner magenta
Artikelcode45862838
Officiële kleurmagenta
Printvermogen7.300 prints
EAN-code5031713064183

Goedkoopste OKI 45862838 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 45862838 toner is 7.300 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis hanteren zij ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via verkopers zoals inktcartridge store en Printabout.nl.
  • Originele 45862838 inkt toners koop je online vanaf €122,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede winkels waar je goedkope 45862838 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 45862838 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge kost in de winkel al snel €134,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €122,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €61,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 45862838 toner magenta originele inkt€122,50
OKI 45862838 toner magenta multipack (merk toners)€245,00
OKI 45862838 toner magenta huismerk inkt * €61,25
OKI 45862838 toner magenta huismerk duopack * €122,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45862838 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 45862838 inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Belangrijk: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en verkopen vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Fonq, Blokker, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
oki-45862838-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 45862838 inkt van OKI kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 45862838 toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een belangrijk nadeel van merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €122,50).

OKI 45862838 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het 45862838 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • OKI 45862838 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene printproblemen met betrekking tot OKI 45862838 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de OKI 45862838 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 45862838 met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €101,24 excl. btw (dat is €122,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt liggen de kosten op zo’n €245,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 45862838 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €61,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het OKI 45862838 toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 45862838 alternatief nemen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 45862838 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling koop je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kan je het patroon in elkaar klikken. Als laatste bekijk je of de bijgevulde OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie