bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059106 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 44059106 inkt toner? Op deze website tref je de meest bekende leveranciers voor voordelige toners. Deze OKI 44059106 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van OKI. Meerdere inktwebshops als bijv. inktknaller.nl en Officesavers bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€172,50
Huismerk vanafprijs€86,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 44059106 toner magenta
Productcode44059106
Kleurenmagenta
Capaciteit8.000 prints
EAN-nummer5031713043522

Goedkoopste OKI 44059106 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 44059106 toner is 8.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de basis voeren ze ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij verkooppunten als Officesavers en printerinktshop.nl.
  • Originele 44059106 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €172,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snelle modus) en overweeg een lettertype als Ecofont & Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je betrouwbare printwinkels waar je snel en simpel 44059106 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 44059106 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €189,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €172,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €86,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 44059106 toner magenta originele inkt€172,50
OKI 44059106 toner magenta multipack (merk toners)€345,00
OKI 44059106 toner magenta huismerk inkt * €86,25
OKI 44059106 toner magenta huismerk duopack * €172,50
Tabel met prijzen voor de 44059106 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Gemakkelijk OKI 44059106 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: kies voor een internet printshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren doorgaans een prima huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-44059106-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44059106 inkt van OKI bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 44059106 toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €172,50).

OKI 44059106 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 44059106 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44059106 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
  • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van OKI vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het stukje tape weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte problemen aangaande OKI 44059106 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de OKI 44059106 toner magenta toner?
De kostprijs van een OKI 44059106 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €142,56 excl. de btw (dat is €172,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €345,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 44059106 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €86,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een OKI 44059106 toner magenta huismerk alternatief slim?
Het huismerk 44059106 alternatief selecteren is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal snel herstellen.

Hoe werkt de OKI 44059106 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de rode inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Achteraf controleer je of de nieuwe OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie