bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44315308 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44315308 inkt toner? Op deze website bekijk je de meest bekende printshops voor extra voordelige toners. Het artikel OKI 44315308 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Je kunt kiezen uit “echte” toners van OKI. Meerdere winkels als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en coolblue.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€97,50
Huismerk prijzen€48,75
LeverancierOKI
SoortOKI 44315308 toner zwart
Productcode44315308
Kleurzwart
Intensiteit8.000 prints
EAN-nummer5031713045861

Goedkoopste OKI 44315308 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 44315308 toner is 8.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen bieden ze ook een goed huismerk.

  • Inkt deals is te bestellen via shops zoals Inktwereld.nl of inktknaller.nl.
  • Originele 44315308 inkt toners koop je vanaf €97,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Garamond.
  • Via deze site vind je populaire webwinkels waar je moeiteloos 44315308 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 44315308 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €107,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €97,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €48,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44315308 toner zwart originele inkt€97,50
OKI 44315308 toner zwart multipack (merk toners)€195,00
OKI 44315308 toner zwart huismerk inkt * €48,75
OKI 44315308 toner zwart huismerk duopack * €97,50
Prijsoverzicht van de 44315308 tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanschaffen?

Vandaag nog OKI 44315308 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

  • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-44315308-zwart-black-toner

Originele zwarte 44315308 inkt van OKI kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 44315308 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €97,50).

OKI 44315308 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 44315308 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44315308 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele inkt.
  • De printkwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht staan gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het plasticje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare printproblemen met de OKI 44315308 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de OKI 44315308 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44315308 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €80,58 excl. btw (dat maakt €97,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €195,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 44315308 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €48,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is het OKI 44315308 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 44315308 alternatief kiezen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Deze kan je vaak zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 44315308 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje kies je voor een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte probeer je of de gekloonde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie