bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059256 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 44059256 inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de meest populaire winkels voor spotgoedkope toners. Het product OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de “echte” toners van OKI. Flink wat printshops als bijv. inktknaller.nl of inktcartridge store verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€67,50
Huismerk prijzen€33,75
FabrikantOKI
TypeOKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit
Seriecode44059256
Kleurenzwart
Intensiteit9.500 prints
EAN-code5031713052616

Goedkoopste OKI 44059256 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 44059256 toner is 9.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is financieel interessanter dan in een lokale shop. Easy-ink & Staples zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal leveren zij ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkooppunten als Inktshop.nl of Handyman.nl.
  • Originele 44059256 inkt toners kosten je ongeveer €67,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal vergelijk je betrouwbare printwinkels waar je snel en simpel 44059256 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €74,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €67,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €33,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€67,50
OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€135,00
OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €33,75
OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €67,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 44059256 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van OKI inkopen?

Gemakkelijk OKI 44059256 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Echte inktwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
oki-44059256-zwart-black-toner

Originele zwarte 44059256 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • Een aandachtspunt bij merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €67,50).

OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 44059256 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • OKI 44059256 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel zie je alledaagse issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte inktproblemen met de OKI 44059256 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44059256 met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €55,79 excl. btw (dat maakt €67,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €135,00. Dankzij een huismerk toner met de code 44059256 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €33,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is het OKI 44059256 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 44059256 alternatief aanschaffen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Het belangrijkste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de OKI 44059256 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor dit klusje werk je met een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het patroon met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de nieuwe OKI inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie