bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Laserjet Pro M26A

Online inkt voor de HP Laserjet Pro M26A bestellen en laten bezorgen aan huis? Op deze website vergelijk je de beste webshops en forse kortingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Daardoor scoor je eenvoudig goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en uiteraard ook zwarte inkt die toepasbaar zijn voor de laserjet-pro m26a in april 2023. Evenzeer tref je op deze pagina tips om goedkoper te printen, info met betrekking tot voordelen + nadelen van huismerk en problemen / printerstoringen.

 • Inkttoners kan je bestellen vanaf €42,50.
 • Beschikbare kleuren voor de laserjet-pro m26a: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Doorgaans zijn er twee keuzes: imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is voordeliger geprijsd en is volledig gevuld. Dit geeft een besparing van wel 60%.
 • Een bekend patroon is de HP 79A (CF279A) toner zwart.
 • Let op: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Populaire thema’s: Bekijk de goedkoopste inkt voor HP Laserjet Pro M26A | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt moet ik hebben voor de laserjet-pro m26a? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt opties | Handige FAQ met veelgestelde vragen

MerkHP
Serielaserjet-pro
Modelnummerm26a
Soort printerLaser
Geschikte tonerHP 79A (CF279A) toner zwart
Vanafprijs €€

Goedkoopste HP Laserjet Pro M26A printerinkt kopen (april 2023)

Printen is soms niet erg voordelig. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost je om en nabij de een paar cent en een afdruk met kleur al snel €0,11 per a4. Middels de goedkoopste HP Laserjet Pro M26A toners bespaar je jaarlijks een hoop geld. De lokale computerwinkel bezoeken voor je inkt-aankoop is bijna altijd niet slim. Een lagere prijs kun je bereiken als je kiest voor een online speler. Dat blijkt uit de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit is met name zo voor HP originele merkcartridges en merktoners. In de bijgaande tabel vind je gerenommeerde webwinkelswaar je probleemloos direct de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per verkoper laten we zien of ze klooninkt en/of originele producten bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Zonder veel kosten printen met een laserjet-pro m26a? In de volgende lijst bieden we de beste truukjes zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder en dit resulteert in een besparing van zo’n 50%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Maak gebruik van de juiste printinstellingen. Kies bijvoorbeeld voor de optie conceptmodus. Je levert dan iets in op kwaliteit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Druk dubbelzijdig af. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Trek de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. In de stand-by modus wordt vaak te vaak het reinigingsprogramma opgestart.

Welke inkt kan ik gebruiken in een laserjet-pro m26a?

Geeft de computer een notificatie dat dat het inktpatroon leeg is? Belangrijk: Inkt indicatoren zijn een schatting. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Bestel wel vroegtijdig nieuwe patronen en verwissel deze direct op het moment dat de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP Laserjet Pro M26A is een laserprinter. Hij is uitgerust met toners. Controleer eerst welke kleur aan vervanging toe is. Dan wil je weten welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Het beste kun je kijken naar het tonernummer / fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Bijvoorbeeld m26a uit de serie laserjet-pro van het merk HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij een aantal online leveranciers als 123inkt en Handyman.nl kan je ook huismerk-inkt vinden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en beschikken over meer printvermogen. Meer informatie lees je verderop.

TypeKleurInfo
HP Laserjet Pro M26A CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Parelmoer blauw en RAL 5015.
HP Laserjet Pro M26A MagentaRozeRoze inkt voor Oxyderood of RAL 4004.
HP Laserjet Pro M26A YellowGeelGele inkt voor onder andere Verkeersgeel of RAL 1019.
HP Laserjet Pro M26A Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met beschikbare inkttoners voor de laserjet-pro m26a.

Erkende toners voor in de laserjet-pro m26a.
Onze expert heeft de volgende geselecteerd die compatibel zijn met deze printer.

 1. HP 83A (CF283A) toner zwart
 2. 2x HP 83A (CF283A) toner zwart
 3. HP 83X (CF283X) toner zwart
 4. 2x HP 83X (CF283X) toner zwart


Voordelige HP Laserjet Pro M26A toner vervangen

De juiste inkt gevonden? Dan kan je beginnen met de toner te verwisselen. Verderop bieden wij een handige uitleg met een concrete uitleg.

Uitleg toners laserjet-pro m26a vervangen

 1. Welke kleur is aan vervanging toe?

  De PC indiceert welke kleur(en) vervangen moeten worden.

 2. Lege toner verwisselen

  Open de klep van de printer en klik de lege patronen eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak maar lever ze in bij een winkel of inzamelpunt.

 3. Verpakkingsmateriaal verwijderen

  Haal de nieuwe toner voorzichtig uit de verpakking. Verwijder de tape zoals geïnstrueerd in de gebruiksaanwijzing.

 4. Nieuwe inkttoner herinstalleren

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Zorg dat het goed vastklikt en sluit vervolgens de klep van de printer.

 5. Laatste controle fase

  De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Op het moment dat je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt geeft de printer het huidige inktniveau aan. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP Laserjet Pro M26A

Beste HP Laserjet Pro M26A huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw laserjet-pro m26a? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Er zijn twee mogelijkheden: originele inkt van HP of huismerk toners. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, bevat vaak meer inkt en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als merk-inkt.

Wanneer spreken we van huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn de officiele merkproducten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Dit proces gebeurt bij speciale bedrijven en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Klooninkt is volledig vol gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen er nog wel eens aan schort. Het is dus een slimme manier om te besparen. De afdruk is vergelijkbaar met standaard inkt. 

Oplossingen op problemen met het gebruiken van een huismerk toner
Bij sommige printers toont de printer een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP liever heeft dat jij hun originele toners gebruikt. Een dergelijke storing kan je gewoon negeren. Lukt printen dan alsnog niet? In dat geval vind je onderstaand nog een aantal tips.

 1. Check of je de geschikte huismerk toner hebt gesteld. Noteer het modelnummer en check of deze rijmt met de inkt die de fabrikant voorschrijft.
 2. Haal de printer even van het net. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Controleer nog eens of de inkttoner goed is vastgeklikt.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je vaak eerst een testprintje doen met de merkinkt. Wanneer dat is gelukt kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Bekijk of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt.
 6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

FAQ met veelgestelde vragen

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, hoe los ik dat op?
Diverse printers printen geen zwart-wit in het geval dat 1 andere kleur (cyaan, geel, magenta) op is. Dat is erg vervelend. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Start met het kiezen voor zwart-wit. Geen effect? Plak een stukje tape over de sensor van de lege HP Laserjet Pro M26A toner.

Hoe kan ik inkt reinigen met de laserjet-pro m26a?
Nieuwe printproducten draaien automatisch een reinigingsprogramma voor een optimale werking van de printkop. Op deze manier blijft jouw printer in topconditie. Maandelijks de HP toners schoonmaken wordt ook geadviseerd. Je apparaat geeft aan wanneer het tijd is om te reinigen. Ook in de standby-modus wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Laserjet Pro M26A navullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare artikelen in voorraad. We hebben het hier over zogenaamde hervulbare patronen die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Ook kan je dit ook laten doen bij ondernemingen die hier ervaring mee hebben. Deze specialisten geven betaalbare kloon producten of kostbare originele HP toner-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de laserjet-pro m26a?
Jouw printer opstarten en installeren kost gelukkig niet veel tijd. Normaliter herkent een Mac of windows computer een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Belangrijk is wel de up-to-date printersoftware. De actuele versie kan je downloaden op het gebruikersportaal van HP. De betrouwbare printer drivers voor een laserjet-pro m26a vind je op de website van HP. Op de downloadpagina download je verder additionele info zoals handleiding, garantievoorwaarden, tips m.b.t. het onderhoud en het verhelpen van storingen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de laserjet-pro m26a?
Een printerstoring is frustrerend en kan voor veel problemen zorgen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Dergelijke error-codes worden uitgelegd via officiële platformen en via de klantenservice. Bekende HP Laserjet Pro M26A storingen zijn; reiniging, geen inkt, vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen, langzaam, wil niet scannen, cartridgeprobleem.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De beste HP printers zijn uitgerust met draadloze (wireless) printopties via airprint (WiFi). Dit heeft als voordeel dat je overal in huis kunt printen vanaf jouw laptop of PC, maar dan zonder kabel. De laserjet-pro m26a WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Evenzeer kan je eenvoudig een document of mail printen via de officiële app op een iPad of telefoon.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
We onderscheiden verschillende printermerken waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. De fabrikant stuurt je om de paar weken, om de 3 maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een gevulde voordelige toner. Op basis daarvan heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en mag je erop vertrouwen dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Je hebt diverse toner abonnementen. Van goedkoop (75 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (honderden prints per maand).

Plaats een reactie