bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 363 C8771EE cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 363 C8771EE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 363 C8771EE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van HP. Steeds meer verkooppunten als bijv. Paradigit & replacedirect verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€14,50
Huismerk vanafprijs€7,25
MerkHP
ProductHP 363 C8771EE
ArtikelnummerC8771EE
Kleurcodecyaan
Hoeveelheid (ml)4 milliliter
Printomvang350 prints
EAN-nummer0829160798196

Goedkoopste HP 363 C8771EE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C8771EE cartridge is 4 milliliter. De intensiteit is 350 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. printershop en inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij verkopers zoals Inkclub en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C8771EE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €14,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je moeiteloos C8771EE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 363 C8771EE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €15,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €14,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €7,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 363 C8771EE originele inkt€14,50
HP 363 C8771EE multipack (merkcartridge)€29,00
HP 363 C8771EE huismerk inkt * €7,25
HP 363 C8771EE huismerk duopack * €14,50
Geschatte prijzen van de C8771EE cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 363 C8771EE inkt bestellen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: shop bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-363-c8771ee-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C8771EE inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 363 C8771EE originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je voorkomt frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €14,50).

HP 363 C8771EE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het C8771EE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 363 C8771EE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bieden we een overzicht met gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest gangbare printproblemen met de HP 363 C8771EE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de HP 363 C8771EE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 363 C8771EE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €11,98 excl. btw (dus €14,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je zo’n €29,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C8771EE betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het kapje hebt weggedaan. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 363 C8771EE huismerk alternatief slim?
Een huismerk C8771EE alternatief bestellen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan originele merkinkt. De verkoopprijs is interessanter en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik de HP 363 C8771EE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte achterhaal je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie