bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 72 C9371A cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 72 C9371A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de populairste leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Deze HP 72 C9371A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van HP. Flink wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld Staples & inktcartridge store bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€64,50
Huismerk tarief€32,25
MerkHP
TypeHP 72 C9371A
ArtikelnummerC9371A
Kleur omschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0808736779784

Goedkoopste HP 72 C9371A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9371A cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Inktbaas.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en geven advies / service. Dikwijls verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via webshops als printershop of Inktdiscount.nl.
 • Originele C9371A inktcartridges koop je online vanaf €64,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar erkende inktaanbieders waar je moeiteloos C9371A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 72 C9371A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €70,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €64,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €32,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 72 C9371A originele inkt€64,50
HP 72 C9371A multipack (merkcartridge)€129,00
HP 72 C9371A huismerk inkt * €32,25
HP 72 C9371A huismerk duopack * €64,50
Geschatte prijzen van de C9371A cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 72 C9371A inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Bruna, Action, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Blokker, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-72-c9371a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9371A inkt van HP kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 72 C9371A originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €64,50).

HP 72 C9371A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het C9371A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 72 C9371A cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder tref je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante problemen met betrekking tot HP 72 C9371A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 72 C9371A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 72 C9371A met kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €53,31 excl. de btw (dat is €64,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt liggen de kosten op zo’n €129,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9371A kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €32,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het beschermkapje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 72 C9371A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk C9371A alternatief nemen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. Het tarief is gunstiger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik de HP 72 C9371A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje bestel je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als laatste check je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie