bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 C4911A cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 82 C4911A inktcartridge? Op deze pagina tref je de betrouwbaarste winkels voor verrassend goedkope cartridges. De HP 82 C4911A bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Velerlei printwinkels als Inkt-bestellen.nl of Inkclub leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€45,50
Huismerk tarief€22,75
MerkHP
ArtikelHP 82 C4911A
SerienummerC4911A
Kleur omschrijvingcyaan
Inhoud (ml)69 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0725184272707

Goedkoopste HP 82 C4911A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C4911A cartridge is 69 milliliter. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. printershop en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals replacedirect en inktknaller.nl.
 • Originele C4911A inktcartridges koop je vanaf €45,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je direct door naar goede webshops waar je moeiteloos C4911A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 82 C4911A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €50,05. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €45,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €22,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 82 C4911A originele inkt€45,50
HP 82 C4911A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 82 C4911A huismerk inkt * €22,75
HP 82 C4911A huismerk duopack * €45,50
Prijsoverzicht van de C4911A cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 82 C4911A inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en leveren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-82-c4911a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4911A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 82 C4911A originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €45,50).

HP 82 C4911A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C4911A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 82 C4911A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze cyaan inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende afdrukproblemen in relatie tot HP 82 C4911A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 82 C4911A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 82 C4911A met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €37,60 excl. de btw (dat maakt €45,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €91,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C4911A kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €22,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een HP 82 C4911A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C4911A alternatief kiezen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter simpel herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 82 C4911A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Dan mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie