bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9K03A cyaan / blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 745 F9K03A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende printwinkels voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 745 F9K03A met kleurcode cyaan (blauw) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Meerdere printshops zoals bijvoorbeeld Staples en Officesavers verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€127,50
Huismerk tarieven€63,75
LeverancierHP
TypeHP 745 F9K03A
ProductcodeF9K03A
Kleur beschrijvingcyaan
Volume (ml)300 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0725184104664

Goedkoopste HP 745 F9K03A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F9K03A cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt en Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via aanbieders als Easy-ink en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele F9K03A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €127,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld eco-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar bekende verkopers waar je probleemloos en snel F9K03A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 745 F9K03A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €140,25. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €127,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €63,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 745 F9K03A originele inkt€127,50
HP 745 F9K03A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 745 F9K03A huismerk inkt * €63,75
HP 745 F9K03A huismerk duopack * €127,50
Prijslijst van de F9K03A cartridge (blauw) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 745 F9K03A inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
hp-745-f9k03a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe F9K03A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 745 F9K03A originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt lastige foutcodes. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €127,50).

HP 745 F9K03A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het F9K03A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 745 F9K03A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder zie je veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Stop met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare afdrukproblemen in relatie tot HP 745 F9K03A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 745 F9K03A inktcartridge ?
De prijs van een HP 745 F9K03A met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €105,37 excl. de btw (dat betekent €127,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €255,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer F9K03A kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €63,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 745 F9K03A huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk F9K03A alternatief kopen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is gunstiger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal snel oplossen.

Kan ik de HP 745 F9K03A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kun je alles weer in elkaar klikken. Als laatste probeer je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie