bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963XL 3JA27AE cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 963XL 3JA27AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met goede shops voor voordelige cartridges. De HP 963XL 3JA27AE met kleurcode cyaan (blauw) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Veel shops als Alleeninkt.nl of bol.com hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€27,50
Huismerk verkoopprijs€13,75
FabrikantHP
ProductHP 963XL 3JA27AE
Productcode3JA27AE
Kleurencyaan
Inhoud (ml)22,77 milliliter
Effectiviteit1.600 prints
EAN-code0192545866507

Goedkoopste HP 963XL 3JA27AE inkt bestellen november 2023

Het volume (ml) van de 3JA27AE cartridge is 22,77 milliliter. De intensiteit is 1.600 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt en Office Centre zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals coolblue.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele 3JA27AE inktcartridges haal je in huis vanaf €27,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan milieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de meest bekende verkopers waar je zonder gedoe 3JA27AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 963XL 3JA27AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €30,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €27,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €13,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 963XL 3JA27AE originele inkt€27,50
HP 963XL 3JA27AE multipack (merkcartridge)€55,00
HP 963XL 3JA27AE huismerk inkt * €13,75
HP 963XL 3JA27AE huismerk duopack * €27,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 3JA27AE cartridge (blauw) in november 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gelijk HP 963XL 3JA27AE inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Advies van de specialist: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Blokker, Bol.com, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-963xl-3ja27ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 3JA27AE inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 963XL 3JA27AE originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van irritante foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €27,50).

HP 963XL 3JA27AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 3JA27AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 963XL 3JA27AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het stukje tape weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare printproblemen bij de HP 963XL 3JA27AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 963XL 3JA27AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 963XL 3JA27AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €22,73 excl. btw (dus €27,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je ongeveer €55,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 3JA27AE dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €13,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 963XL 3JA27AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 3JA27AE alternatief inkopen is in de basis lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 963XL 3JA27AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Tenslotte controleer je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie