bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V68A cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 730 P2V68A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende shops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel HP 730 P2V68A met kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei verkopers als bijv. Alleeninkt.nl & Inktwereld.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk prijzen€71,25
FabrikantHP
ModelHP 730 P2V68A
ArtikelnummerP2V68A
Kleurcodecyaan
Inhoud (ml)300 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code0190781771265

Goedkoopste HP 730 P2V68A inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de P2V68A cartridge is 300 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via shops als 123inkt en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele P2V68A inktcartridges haal je in huis vanaf €142,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
 • Via deze site check je geschikte verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier P2V68A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 730 P2V68A cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €142,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €71,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 730 P2V68A originele inkt€142,50
HP 730 P2V68A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 730 P2V68A huismerk inkt * €71,25
HP 730 P2V68A huismerk duopack * €142,50
Tabel met prijzen voor de P2V68A cartridge (blauw) in februari 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 730 P2V68A inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Onze tip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-730-p2v68a-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe P2V68A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 730 P2V68A originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €142,50).

HP 730 P2V68A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het P2V68A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 730 P2V68A cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht staan gangbare cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Relevante issues aangaande HP 730 P2V68A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 730 P2V68A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 730 P2V68A met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €117,77 excl. de btw (€142,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je ongeveer €285,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer P2V68A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe inktcartridge het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 730 P2V68A huismerk alternatief slim?
Het huismerk P2V68A alternatief nemen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is interessanter en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 730 P2V68A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het patroon met elkaar verbinden. Tenslotte bekijk je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie