bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991X M0J90AE cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 991X M0J90AE inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met geschikte webshops voor goedkope cartridges. Het patroon HP 991X M0J90AE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Diverse webshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Easy-ink hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€217,50
Huismerk tarief€108,75
MerkHP
ModelHP 991X M0J90AE
ProductnummerM0J90AE
Kleur omschrijvingcyaan
Volume (ml)193 milliliter
Capaciteit16.000 prints
EAN0190780843611

Goedkoopste HP 991X M0J90AE inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de M0J90AE cartridge is 193 milliliter. De intensiteit is 16.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. 123inkt of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij shops als Go4inkt & inktknaller.nl.
 • Originele M0J90AE inktcartridges koop je online vanaf €217,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals eco-stand) of test het gebruik van lettertypes als Courier of Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar de meest bekende printwinkels waar je goedkope M0J90AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 991X M0J90AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €239,25. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €217,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €108,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 991X M0J90AE originele inkt€217,50
HP 991X M0J90AE multipack (merkcartridge)€435,00
HP 991X M0J90AE huismerk inkt * €108,75
HP 991X M0J90AE huismerk duopack * €217,50
Prijslijst van de M0J90AE cartridge (blauw) in oktober 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 991X M0J90AE inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, een grote voorraad en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue, Blokker, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-991x-m0j90ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe M0J90AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 991X M0J90AE originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €217,50).

HP 991X M0J90AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het M0J90AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 991X M0J90AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel vind je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog verstandiger om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte printproblemen met de HP 991X M0J90AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 991X M0J90AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 991X M0J90AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €179,75 excl. de btw (dus €217,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack neemt kost het ongeveer €435,00. Met een huismerk cartridge met het nummer M0J90AE dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €108,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het beschermkapje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 991X M0J90AE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk M0J90AE alternatief selecteren is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is interessanter en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 991X M0J90AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je alles opnieuw vastklikken. Als afronding test je uit of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie