bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991A M0J74AE cyaan / blauw cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 991A M0J74AE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. De HP 991A M0J74AE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Meerdere webshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Inktwereld.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€147,50
Huismerk verkoopprijs€73,75
FabrikantHP
ArtikelHP 991A M0J74AE
SerienummerM0J74AE
Kleurcodecyaan
Volume (ml)91 milliliter
Printvermogen8.000 prints
EAN0190780843574

Goedkoopste HP 991A M0J74AE inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de M0J74AE cartridge is 91 milliliter. De intensiteit is 8.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl of inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkooppunten zoals coolblue.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele M0J74AE inktcartridges koop je vanaf €147,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via deze site check je de meest populaire leveranciers waar je eenvoudig M0J74AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 991A M0J74AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €162,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €147,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €73,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 991A M0J74AE originele inkt€147,50
HP 991A M0J74AE multipack (merkcartridge)€295,00
HP 991A M0J74AE huismerk inkt * €73,75
HP 991A M0J74AE huismerk duopack * €147,50
Tabel met prijzen voor de M0J74AE cartridge (blauw) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 991A M0J74AE inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Onze tip: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren tevens een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Amazon, Fonq, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
hp-991a-m0j74ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe M0J74AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 991A M0J74AE originele blauwe inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €147,50).

HP 991A M0J74AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het M0J74AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 991A M0J74AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je last hebt van foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht tref je veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues in relatie tot HP 991A M0J74AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 991A M0J74AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 991A M0J74AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €121,90 excl. de btw (dat is €147,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €295,00. Met een huismerk cartridge met het nummer M0J74AE betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €73,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het stukje tape verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 991A M0J74AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk M0J74AE alternatief gebruiken is vaak lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is interessanter en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel verhelpen.

Hoe werkt de HP 991A M0J74AE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste controleer je of de vernieuwde HP inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie