bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 11 C4836AE cyaan / blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 11 C4836AE inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste winkels voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 11 C4836AE met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal verkopers als bijvoorbeeld inktknaller.nl en 112supplies bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€50,50
Huismerk prijs€25,25
MerkHP
SoortHP 11 C4836AE
ArtikelcodeC4836AE
Officiële kleurcyaan
Inhoud (ml)28 milliliter
Effectiviteit1.750 prints
EAN-code0088698859131

Goedkoopste HP 11 C4836AE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C4836AE cartridge is 28 milliliter. De effectiviteit is 1.750 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via leveranciers als Sneltoner.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele C4836AE inktcartridges zijn te bestellen v.a. €50,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander snel-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Calibri.
 • Via onze vergelijker check je de meest bekende inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C4836AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 11 C4836AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €55,55. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €50,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €25,25. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 11 C4836AE originele inkt€50,50
HP 11 C4836AE multipack (merkcartridge)€101,00
HP 11 C4836AE huismerk inkt * €25,25
HP 11 C4836AE huismerk duopack * €50,50
Overzicht met prijzen van de C4836AE cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 11 C4836AE inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
hp-11-c4836ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C4836AE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 11 C4836AE originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende foutcodes. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €50,50).

HP 11 C4836AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C4836AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 11 C4836AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het lipje hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende cartridge problemen met de HP 11 C4836AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 11 C4836AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 11 C4836AE met de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €41,74 excl. de btw (dus €50,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €101,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C4836AE betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €25,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het lipje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 11 C4836AE huismerk alternatief slim?
Het huismerk C4836AE alternatief inkopen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 11 C4836AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Nadien probeer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie