bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Lexmark S

Snel en voordelig inkt voor de Lexmark S bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker bekijk je de meest geschikte shops en aantrekkelijke acties voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Op die manier koop je vandaag nog goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt die past in je s inkjet in april 2023. Tevens check je op deze pagina bespaartips, informatie over huismerk-inkt en printfouten en errorcodes.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €15,75.
 • Beschikbare kleuren voor de s inkjet: Geel (Yellow), Roze (Magenta), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Bij veel aanbieders kies je uit imitatie inkt of originele inkt van Lexmark.
 • Namaak inkt is lager geprijsd en wordt bovendien geheel gevuld. Je bespaart al snel 65%.
 • Een prima artikel is de Lexmark 150 XL set.
 • Niet vergeten: neem een voordeelverpakking voor extra voordeel.

Onderwerpen: Goedkoopste inkt voor Lexmark S | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt kan ik gebruiken in een s inkjet? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Alles wat je moet weten over huismerk inkt | Bekijk de veelgestelde vragen

MerkLexmark
Series
Modelnummerinkjet
Soort printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeLexmark 150 XL set
Prijsindicatie €€€

Goedkoopste Lexmark S printerinkt kopen (april 2023)

Printen is nu eenmaal duur. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je tegenwoordig €0,03 – €0,06en een full-color rond de €0,12 per afdruk. Door te printen met de goedkoopste Lexmark S cartridges is het eenvoudig om geld te besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor nieuwe inkt is doorgaans aan de prijs. Je bent veel goedkoper uit als je het online koopt. Dat toont de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit is met name zo voor Lexmark originele merktoners en merkcartridges. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende webshopswaar je veilig en binnen enkele minuten inkt voor jouw printer kunt vinden. Per verkoper laten we zien of ze budget inkt en/of de officiële producten aanbieden.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om slimmer en goedkoper te printen
Zonder veel kosten printen met een s inkjet? In onderstaande opsomming bieden we nuttige trucs die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Neem budget inkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en bespaart tot wel 60%.
 • Stel de printer in op “zwart-wit”. Kleureninkt is vele malen duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als lage kwaliteit. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, maar je verbruikt veel minder inkt.
 • Selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen. Dit zorgt voor minder papierverspilling.
 • Haal de printer van het stroomnet als er geen afdruktaken zijn. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt heb ik nodig voor de s inkjet?

De notificatie dat de inkt vervangen moet worden? Opletten: Inkt indicatoren kun je vaak nog wel even negeren. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang pas wanneer de afdrukken te licht worden.

De all-in-one Lexmark S is een inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Kijk allereerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Ook zoek je uit welk typenummer geschikt is. Dit kun je moeiteloos zelf doen.

 1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer / fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
 2. Google op het specifieke printernummer. Zoals inkjet uit de serie s van Lexmark.
 3. Bekijk de doos/handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij veel webwinkels als Inkclub en Inkt-bestellen.nl worden tevens budgetmerken verkocht. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en hebben meer ML inkt inhoud. Meer informatie check je verderop.

TypeKleurInfo
Lexmark S CyaanBlauwBlauwe inkt voor kleuren als Saffierblauw of RAL 5018.
Lexmark S MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Briljantrood of RAL 4009.
Lexmark S YellowGeelGele inkt voor Kerriegeel en RAL 1015.
Lexmark S Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met diverse inktcartridges voor de s inkjet.

Geschikte cartridges voor in een s inkjet.
Onze expert heeft de volgende ontdekt die toe te passen zijn op je printer.

 1. Lexmark 150 XL set
 2. Lexmark 150 Black
 3. Lexmark 150 Cyan
 4. Lexmark 150 Magenta
 5. Lexmark 150 Yellow


Voordelige Lexmark S cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Gebruik dan ons stappenplan om een cartridge te wisselen. Onderstaand bieden wij een overzicht waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges s inkjet vervangen

 1. Welk patroon is er leeg?

  Je windows of mac PC toont je welke van de CMYK-patronen je moet verversen.

 2. Lege cartridge onttrekken

  Open de klep van de printer en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Gooi ze niet zomaar in de afvalbak. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Verwijder verpakkingsmateriaal

  Haal de nieuwe cartridge uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het transparante zegel zoals je kunt lezen op de verpakking.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de klep weer af.

 5. Inktcontrole

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Als alles juist geplaatst is wordt het correcte inktniveau getoond. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-Lexmark S

Beste Lexmark S huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw s inkjet? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt feitelijk 2 keuzes: originele inkt van Lexmark of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, heeft meer inhoud en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor originele producten.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn meestal gebruikte originele producten die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Je kunt hiervoor terecht bij speciale bedrijven en ze zijn doorgaans voordeliger. Klooninkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de grote merken niet het geval is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De afdrukkwaliteit toont 99% overeenkomst met originele inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het installeren van een huismerk cartridge
Misschien laat de printer een foutmelding zien als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat Lexmark eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges toepast. Dit type melding is vaak gewoon te negeren. Is dat niet mogelijk? Je treft op deze pagina een aantal dingen die je kunt proberen.

 1. Achterhaal of je de goede huismerk cartridge hebt gekocht.Schrijf het modelnummer op en controleer of deze overeenkomt met de originele inkt.
 2. Ga de printer opnieuw opstarten. Soms is het goed om het apparaat 30 – 40 minuten uit te laten staan.
 3. Loop nog eens na of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Bij nieuwere printers moet je vaak eerst een afdruk maken met originele inkt. Pas daarna is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Controleer nog eens of je het plasticje hebt losgemaakt.
 6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van Lexmark.
 8. Maak de printkop schoon.

FAQ (veelgestelde vragen)

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Sommige printers werken niet met zwart-wit wanneer 1 andere kleur (magenta, cyaan, geel) op is. Dat is erg vervelend. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Open de printinstellingen en kies voor zwart-wit. Lukt dit niet? Plak een zwart tapeje over het venster van de lege Lexmark S cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de s inkjet?
De meeste modellen beschikken over een reinigingsprogramma om uitdroging te voorkomen. Op deze manier zul je altijd een goede afdruk krijgen. Af en toe uw Lexmark cartridges ontdoen van stof wordt ook geadviseerd. Je product vertelt je wanneer het tijd is om te reinigen. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de Lexmark S navullen?
Er bestaan unieke navulbare producten in de handel. Dit zijn hervulbare cartridges / toners waarbij het navullen gewoon thuis kan gebeuren met navulinkt. Doorgaans kan je dit ook laten uitvoeren door printshops die daar de juiste materialen voor hebben. Deze bedrijven bieden betaalbare huismerken of dure originele Lexmark cartridge-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de s inkjet?
Een printapparaat op de juiste manier installeren gaat vandaag de dag erg eenvoudig. Vaak detecteert een windows PC of Mac een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Zorg wel voor de bijbehorende printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via de support-pagina van Lexmark. De beste printer drivers voor een s inkjet vind je op de website van Lexmark. Op deze plek vind je voorts praktische hulp zoals de handleiding, info over het reinigingsprogramma en hulp bij netwerkproblemen.

Hoe vind ik oplossingen bij storingen en error codes voor een s inkjet?
Een printerstoring is vervelend en komt vaak net voor als het even niet uitkomt. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Zulke foutmeldingen worden verder toegelicht op de site en via supportmedewerkers. Ongemakkelijke Lexmark S storingen zijn; vastgelopen papier, printkop fout, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen wifi, reiniging, wil niet scannen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt, langzaam.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De nieuwere Lexmark printers en scanners werken met Wifi en Airprint voor draadloos printen. Dat betekent dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw PC / laptop die niet rechtstreeks is aangesloten. De s inkjet WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Evenzeer kun je eenvoudig een printopdracht versturen met smartphone apps of tablet (iPad).

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Op dit moment zien we steeds meer merken en aanbieders die speciale inkt-abonnementen aanbieden. De fabrikant stuurt je maandelijks, per half jaar of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een nieuwe goedkope cartridge. Zodoende heb je altijd volle inktpatronen op voorraad en kun jij ervan op aan dat de printer altijd bruikbaar is. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Van een lage prijs (25 prints per maand) tot grote abonnementen (meer dan 1000 prints per maand).Zoek jouw printer binnen deze serie
 • Lexmark S315
 • Plaats een reactie