bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01253 magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01253 inktcartridge? Op deze webpagina vind je de beste leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Het product Xerox 106R01253 met kleurcode magenta (roze / rood) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Xerox. Velerlei verkopers zoals Goedkoopprinten.nl en 112supplies bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€182,50
Huismerk verkoopprijs€91,25
LeverancierXerox
SoortXerox 106R01253
Productnummer106R01253
Kleur omschrijvingmagenta
Inhoud (ml)440 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Xerox 106R01253 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 106R01253 cartridge is 440 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl of Office Centre zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webshops zoals Easy-ink of Office Centre.
 • Originele 106R01253 inktcartridges koop je vanaf €182,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Garamond.
 • Via dit portaal check je de populairste bedrijven waar je de beste 106R01253 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01253 magenta / roze / rood vergelijken
Xerox inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €200,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €182,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €91,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01253 originele inkt€182,50
Xerox 106R01253 multipack (merkcartridge)€365,00
Xerox 106R01253 huismerk inkt * €91,25
Xerox 106R01253 huismerk duopack * €182,50
Overzicht met prijzen van de 106R01253 cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R01253 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Advies van de specialist: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r01253-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 106R01253 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R01253 originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Xerox en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €182,50).

Xerox 106R01253 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 106R01253 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01253 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel check je de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse issues aangaande Xerox 106R01253 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01253 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01253 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €150,83 excl. de btw (dat maakt €182,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €365,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 106R01253 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €91,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Xerox 106R01253 huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01253 alternatief proberen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01253 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling neem je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product in elkaar zetten. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie