bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01300 zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R01300 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste aanbieders voor extra voordelige cartridges. Artikel Xerox 106R01300 met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Verschillende winkels zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Sneltoner.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€107,50
Huismerk prijzen€53,75
LeverancierXerox
ProductXerox 106R01300
Artikelnummer106R01300
Kleurzwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Effectiviteitonbekend
EAN0095205871241

Goedkoopste Xerox 106R01300 inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de 106R01300 cartridge is ml onbekend. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt en Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Xerox inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij shops als coolblue.nl en Staples.
 • Originele 106R01300 inktcartridges kosten je ongeveer €107,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsconceptmodus) & probeer lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar de beste leveranciers waar je zonder gedoe 106R01300 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01300 zwart / black vergelijken
Xerox inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €118,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €107,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €53,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01300 originele inkt€107,50
Xerox 106R01300 multipack (merkcartridge)€215,00
Xerox 106R01300 huismerk inkt * €53,75
Xerox 106R01300 huismerk duopack * €107,50
Tabel met prijzen voor de 106R01300 cartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Direkt Xerox 106R01300 inkt bestellen? Deze cartridge of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Deze shops bieden top-service, een grote voorraad en hanteren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01300-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 106R01300 inkt van Xerox kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01300 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €107,50).

Xerox 106R01300 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 106R01300 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01300 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht check je gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het kapje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Xerox 106R01300 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R01300 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01300 met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €88,84 excl. de btw (€107,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €215,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer 106R01300 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €53,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Xerox 106R01300 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R01300 alternatief nemen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R01300 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Hiervoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna mag je alles in elkaar zetten. Nadien check je of de bijgevulde Xerox inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie