bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 008R13152 zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 008R13152 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende inktwebshops voor extra voordelige cartridges. De Xerox 008R13152 met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan originele patronen van Xerox. Een groeiend aantal inktwebshops als o.a. Inkt-bestellen.nl en inktcartridge store leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€492,50
Huismerk prijs€246,25
FabrikantXerox
ModelXerox 008R13152
Artikelcode008R13152
Kleur omschrijvingzwart
Volume (ml)ml onbekend
Printomvang2.574 m²
EAN-code0095205131598

Goedkoopste Xerox 008R13152 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 008R13152 cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 2.574 m². Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store en Paradigit zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Xerox inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via shops als Inkt.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 008R13152 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €492,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals conceptmodus) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je betrouwbare printshops waar je goedkoop en eenvoudig 008R13152 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 008R13152 zwart / black vergelijken
Xerox inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €541,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €492,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €246,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 008R13152 originele inkt€492,50
Xerox 008R13152 multipack (merkcartridge)€985,00
Xerox 008R13152 huismerk inkt * €246,25
Xerox 008R13152 huismerk duopack * €492,50
Overzicht met prijzen van de 008R13152 cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 008R13152 inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Kooptip: bestel bij een internet printshop. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Fonq, Blokker, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-008r13152-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 008R13152 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 008R13152 originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je voorkomt storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €492,50).

Xerox 008R13152 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 008R13152 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 008R13152 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel staan de meest bekende printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare cartridge problemen aangaande Xerox 008R13152 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 008R13152 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Xerox 008R13152 met de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €407,02 excl. de btw (dat is €492,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking neemt moet je denken aan €985,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 008R13152 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €246,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 008R13152 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 008R13152 alternatief kopen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is goedkoper en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dit kan je vaak eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 008R13152 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Tenslotte check je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie