bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7994 zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 8R7994 inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de populairste inktaanbieders voor voordelige cartridges. Deze Xerox 8R7994 met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Veel leveranciers als o.a. Vikingdirect.nl & Sneltoner.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€3,50
Huismerk prijzen€1,75
LeverancierXerox
TypeXerox 8R7994
Serienummer008R07994
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)10 milliliter
Intensiteit300 prints
EAN-nummer0095205809947

Goedkoopste Xerox 8R7994 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 008R07994 cartridge is 10 milliliter. De capaciteit is 300 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de regel hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij leveranciers zoals 123inkt & inktknaller.nl.
 • Originele 008R07994 inktcartridges koop je online vanaf €3,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de directe links naar de betrouwbaarste inktwebshops waar je de beste 008R07994 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 8R7994 zwart / black vergelijken
Xerox inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €3,85. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €3,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €1,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 8R7994 originele inkt€3,50
Xerox 8R7994 multipack (merkcartridge)€7,00
Xerox 8R7994 huismerk inkt * €1,75
Xerox 8R7994 huismerk duopack * €3,50
Prijstabel voor de 008R07994 cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 8R7994 inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en verkopen doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-8r7994-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 008R07994 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 8R7994 originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van Xerox en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storing en meldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €3,50).

Xerox 8R7994 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 008R07994 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 8R7994 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de zwart inkt van Xerox geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel tref je bekende cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Stop met printen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte issues met de Xerox 8R7994 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 8R7994 inktcartridge ?
De prijs van een Xerox 8R7994 met kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €2,89 excl. de btw (dat betekent €3,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €7,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 008R07994 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €1,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon het niet doet. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het beschermkapje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Xerox 8R7994 huismerk alternatief slim?
Een huismerk 008R07994 alternatief inkopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De kostprijs is voordeliger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je meestal snel oplossen.

Hoe werkt de Xerox 8R7994 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als laatste test je uit of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie