bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox Y100 008R12728 zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox Y100 008R12728 inktcartridge? Op deze pagina bekijk je erkende printshops voor betaalbare cartridges. Het patroon Xerox Y100 met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de originele patronen van Xerox. Velerlei aanbieders als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Inkt.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€17,50
Huismerk vanafprijs€8,75
FabrikantXerox
ModelXerox Y100
Serienummer008R12728
Officiële kleurzwart
Volume (ml)ml onbekend
Effectiviteit400 prints
EAN-nummer0095205827286

Goedkoopste Xerox Y100 008R12728 inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de 008R12728 cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 400 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect en Paradigit zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij verkopers zoals coolblue.nl & Staples.
 • Originele 008R12728 inktcartridges koop je vanaf €17,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via ons platform klik je direct door naar de beste webshops waar je zonder gedoe 008R12728 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox Y100 008R12728 zwart / black vergelijken
Xerox inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €19,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €17,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €8,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox Y100 originele inkt€17,50
Xerox Y100 multipack (merkcartridge)€35,00
Xerox Y100 huismerk inkt * €8,75
Xerox Y100 huismerk duopack * €17,50
Tabel met prijzen voor de 008R12728 cartridge (black) in februari 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox Y100 008R12728 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verstrekken tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
xerox-y100-008r12728-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 008R12728 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox Y100 originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €17,50).

Xerox Y100 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 008R12728 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox Y100 008R12728 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder check je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare afdrukproblemen bij de Xerox Y100 008R12728 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Xerox Y100 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox Y100 008R12728 met kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €14,46 excl. btw (dat maakt €17,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack wenst liggen de kosten op zo’n €35,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 008R12728 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €8,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox Y100 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 008R12728 alternatief inkopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox Y100 008R12728 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen kies je voor een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je het product in elkaar zetten. Als laatste bekijk je of de nieuwe Xerox inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie