bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 8R7660 zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 8R7660 inktcartridge? Op deze website tref je geschikte printshops voor spotgoedkope cartridges. De Xerox 8R7660 met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Xerox. Verschillende leveranciers als o.a. Handyman.nl en Inktweb.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€6,50
Huismerk tarieven€3,25
MerkXerox
ProductXerox 8R7660
Productnummer008R07660
Kleurenzwart
Volume (ml)10 milliliter
Printomvang275 prints
EAN-code0095205876604

Goedkoopste Xerox 8R7660 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 008R07660 cartridge is 10 milliliter. De capaciteit is 275 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij webshops zoals Inkclub en Mediamarkt.nl.
 • Originele 008R07660 inktcartridges kosten je ongeveer €6,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar goede printshops waar je moeiteloos 008R07660 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 8R7660 zwart / black vergelijken
Xerox inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €7,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €6,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €3,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 8R7660 originele inkt€6,50
Xerox 8R7660 multipack (merkcartridge)€13,00
Xerox 8R7660 huismerk inkt * €3,25
Xerox 8R7660 huismerk duopack * €6,50
Prijslijst van de 008R07660 cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 8R7660 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-8r7660-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 008R07660 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 8R7660 originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van Xerox geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €6,50).

Xerox 8R7660 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 008R07660 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 8R7660 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je veel voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende cartridge problemen met betrekking tot Xerox 8R7660 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 8R7660 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 8R7660 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €5,37 excl. de btw (dus €6,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €13,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 008R07660 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €3,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon en onderzoek de printkop.

Is het Xerox 8R7660 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 008R07660 alternatief nemen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De kostprijs is aantrekkelijker en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 8R7660 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kun jij het artikel met elkaar verbinden. Ter controle controleer je of de budget Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie