bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 44 51644CE cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 44 51644CE inktcartridge? Via onze vergelijker vind je toonaangevende verkooppunten voor extra voordelige cartridges. De HP 44 51644CE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van HP. Verschillende leveranciers als Staples & Inktshop.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€43,50
Huismerk prijzen€21,75
MerkHP
TypeHP 44 51644CE
Productnummer51644CE
Kleurcyaan
Inhoud (ml)42 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0088698200254

Goedkoopste HP 44 51644CE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 51644CE cartridge is 42 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels als Inktweb.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 51644CE inktcartridges koop je online vanaf €43,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (o.a snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar goede printwinkels waar je goedkope 51644CE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 44 51644CE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €47,85. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €43,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €21,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 44 51644CE originele inkt€43,50
HP 44 51644CE multipack (merkcartridge)€87,00
HP 44 51644CE huismerk inkt * €21,75
HP 44 51644CE huismerk duopack * €43,50
Tabel met prijzen voor de 51644CE cartridge (blauw) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 44 51644CE inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-44-51644ce-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 51644CE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 44 51644CE originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €43,50).

HP 44 51644CE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 51644CE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 44 51644CE cyaan / blauw huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel staan alledaagse cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare issues aangaande HP 44 51644CE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een HP 44 51644CE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 44 51644CE bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) cartridge is ongeveer €35,95 excl. btw (€43,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €87,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 51644CE kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €21,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het lipje hebt weggedaan. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 44 51644CE huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 51644CE alternatief aanschaffen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 44 51644CE inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor werk je met een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun jij het artikel opnieuw assembleren. Nadien achterhaal je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie