bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 935 C2P20AE cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 935 C2P20AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire leveranciers voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 935 C2P20AE met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van HP. Flink wat webshops als o.a. Vikingdirect.nl & inktcartridge store faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€13,50
Huismerk vanafprijs€6,75
LeverancierHP
ProductHP 935 C2P20AE
SerienummerC2P20AE
Kleurencyaan
Inhoud (ml)4,5 milliliter
Intensiteit400 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste HP 935 C2P20AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C2P20AE cartridge is 4,5 milliliter. Het printvermogen is 400 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk beschikken ze over een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij leveranciers als Inktweb.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C2P20AE inktcartridges haal je in huis vanaf €13,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals draft mode) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de meest populaire bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier C2P20AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 935 C2P20AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €14,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €13,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €6,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 935 C2P20AE originele inkt€13,50
HP 935 C2P20AE multipack (merkcartridge)€27,00
HP 935 C2P20AE huismerk inkt * €6,75
HP 935 C2P20AE huismerk duopack * €13,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C2P20AE cartridge (blauw) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 935 C2P20AE inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bezoek een een internet printshop. Deze winkels helpen bij problemen, een grote voorraad en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-935-c2p20ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C2P20AE inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 935 C2P20AE originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €13,50).

HP 935 C2P20AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het C2P20AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 935 C2P20AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht zie je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare inktproblemen in relatie tot HP 935 C2P20AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 935 C2P20AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 935 C2P20AE met kleur cyaan (blauw) cartridge is doorgaans +/- €11,16 excl. btw (dus €13,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €27,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C2P20AE ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €6,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het stukje tape hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 935 C2P20AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C2P20AE alternatief aanschaffen is doorgaans lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is interessanter en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 935 C2P20AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor dit karwei kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Later kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie