bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912XL 3YL81AE cyaan / blauw cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 912XL 3YL81AE inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende inktaanbieders voor goedkope cartridges. De HP 912XL 3YL81AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Meerdere inktshops als Goedkoopprinten.nl en 123inkt verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€15,50
Huismerk tarieven€7,75
LeverancierHP
SoortHP 912XL 3YL81AE
Productnummer3YL81AE
Kleur beschrijvingcyaan
Hoeveelheid (ml)9,9 milliliter
Printomvang825 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP 912XL 3YL81AE inkt bestellen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de 3YL81AE cartridge is 9,9 milliliter. De printomvang is 825 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webshops zoals Easy-ink of printerinktshop.nl.
 • Originele 3YL81AE inktcartridges kosten je ongeveer €15,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je bekende verkopers waar je voordelig en snel 3YL81AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 912XL 3YL81AE cyaan / blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €17,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €15,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €7,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 912XL 3YL81AE originele inkt€15,50
HP 912XL 3YL81AE multipack (merkcartridge)€31,00
HP 912XL 3YL81AE huismerk inkt * €7,75
HP 912XL 3YL81AE huismerk duopack * €15,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3YL81AE cartridge (blauw) in december 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 912XL 3YL81AE inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Fonq, Coolblue, Blokker, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-912xl-3yl81ae-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 3YL81AE inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 912XL 3YL81AE originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende foutcodes. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €15,50).

HP 912XL 3YL81AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het 3YL81AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 912XL 3YL81AE cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de cyaan inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel tref je de meest bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het beschermkapje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare issues met de HP 912XL 3YL81AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 912XL 3YL81AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 912XL 3YL81AE met kleuromschrijving cyaan (blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €12,81 excl. de btw (€15,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €31,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 3YL81AE kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €7,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het stukje tape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het HP 912XL 3YL81AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 3YL81AE alternatief proberen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de HP 912XL 3YL81AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding test je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie