bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 301XL CH564EE drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 301XL CH564EE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende printshops voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon HP 301XL CH564EE met kleur drie kleuren (multicolor) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van HP. Meerdere winkels zoals Printabout.nl en printershop faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€30,50
Huismerk prijs€15,25
FabrikantHP
ModelHP 301XL CH564EE
ProductnummerCH564EE
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Volume (ml)6 milliliter
Intensiteit330 prints
EAN0884962894538

Goedkoopste HP 301XL CH564EE inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de CH564EE cartridge is 6 milliliter. De printomvang is 330 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inkclub en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via aanbieders zoals coolblue.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele CH564EE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €30,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan snelle modus) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar betrouwbare shops waar je voordelig en snel CH564EE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 301XL CH564EE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €33,55. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €30,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €15,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 301XL CH564EE originele inkt€30,50
HP 301XL CH564EE multipack (merkcartridge)€61,00
HP 301XL CH564EE huismerk inkt * €15,25
HP 301XL CH564EE huismerk duopack * €30,50
Geschatte prijzen van de CH564EE cartridge (multicolor) in februari 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 301XL CH564EE inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Wehkamp, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-301xl-ch564ee-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige CH564EE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 301XL CH564EE originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutcodes. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €30,50).

HP 301XL CH564EE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het CH564EE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 301XL CH564EE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je bekende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare inktproblemen aangaande HP 301XL CH564EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 301XL CH564EE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 301XL CH564EE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €25,21 excl. btw (dus €30,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €61,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code CH564EE dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €15,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het kapje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 301XL CH564EE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CH564EE alternatief inkopen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Tegen lage kosten de HP 301XL CH564EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Als afronding probeer je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie