bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 301 CH562EE drie kleuren / multicolor cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 301 CH562EE inktcartridge? Op deze website vind je de populairste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon HP 301 CH562EE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) is uitermate geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl en replacedirect bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€17,50
Huismerk prijs€8,75
FabrikantHP
TypeHP 301 CH562EE
SerienummerCH562EE
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Inhoud (ml)3 milliliter
Printvermogen165 prints
EAN-nummer0884962894484

Goedkoopste HP 301 CH562EE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CH562EE cartridge is 3 milliliter. De capaciteit is 165 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inkt.nl en Printabout.nl.
 • Originele CH562EE inktcartridges kosten je ongeveer €17,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de beste inktshops waar je probleemloos en snel CH562EE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 301 CH562EE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €19,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €17,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €8,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 301 CH562EE originele inkt€17,50
HP 301 CH562EE multipack (merkcartridge)€35,00
HP 301 CH562EE huismerk inkt * €8,75
HP 301 CH562EE huismerk duopack * €17,50
Tabel met prijzen voor de CH562EE cartridge (multicolor) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 301 CH562EE inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Advies van de specialist: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Amazon, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-301-ch562ee-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige CH562EE inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 301 CH562EE originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €17,50).

HP 301 CH562EE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het CH562EE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 301 CH562EE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze drie kleuren inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare cartridge problemen in relatie tot HP 301 CH562EE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de HP 301 CH562EE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 301 CH562EE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €14,46 excl. btw (€17,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €35,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code CH562EE kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €8,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het lipje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 301 CH562EE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk CH562EE alternatief inkopen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 301 CH562EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu spuit je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend check je of de budget HP inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie