bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 351XL CB338EE drie kleuren / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 351XL CB338EE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met goede inktwebshops voor goedkope cartridges. Artikel HP 351XL CB338EE met kleur drie kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Flink wat winkels als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en Go4inkt leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€47,50
Huismerk prijzen€23,75
FabrikantHP
TypeHP 351XL CB338EE
ArtikelcodeCB338EE
Kleurcodedrie kleuren
Inhoud (ml)14 milliliter
Effectiviteit580 prints
EAN-code0808736844840

Goedkoopste HP 351XL CB338EE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de CB338EE cartridge is 14 milliliter. De intensiteit is 580 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. 123inkt en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen leveren zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij shops als Sneltoner.nl & Printabout.nl.
 • Originele CB338EE inktcartridges kosten je ongeveer €47,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar toonaangevende winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier CB338EE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 351XL CB338EE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €52,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €47,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €23,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 351XL CB338EE originele inkt€47,50
HP 351XL CB338EE multipack (merkcartridge)€95,00
HP 351XL CB338EE huismerk inkt * €23,75
HP 351XL CB338EE huismerk duopack * €47,50
Overzicht met prijzen van de CB338EE cartridge (multicolor) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gelijk HP 351XL CB338EE inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Coolblue, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-351xl-cb338ee-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige CB338EE inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 351XL CB338EE originele meerkleurige inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €47,50).

HP 351XL CB338EE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het CB338EE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 351XL CB338EE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht vind je veel voorkomende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende problemen met betrekking tot HP 351XL CB338EE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 351XL CB338EE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 351XL CB338EE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €39,26 excl. de btw (dat betekent €47,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €95,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer CB338EE betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €23,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 351XL CB338EE huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CB338EE alternatief inkopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 351XL CB338EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product in elkaar zetten. Tenslotte test je uit of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie