bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 78A C6578AE drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 78A C6578AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je geschikte webshops voor extra goedkope cartridges. Het product HP 78A C6578AE met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Meer en meer leveranciers als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Go4inkt faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€77,50
Huismerk tarieven€38,75
FabrikantHP
ModelHP 78A C6578AE
ProductcodeC6578AE
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Volume (ml)38 milliliter
Printomvang970 prints
EAN0088698993118

Goedkoopste HP 78A C6578AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C6578AE cartridge is 38 milliliter. De printomvang is 970 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inktweb.nl en Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktshop.nl en Staples.
 • Originele C6578AE inktcartridges koop je online vanaf €77,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende verkooppunten waar je moeiteloos C6578AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 78A C6578AE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €85,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €77,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €38,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 78A C6578AE originele inkt€77,50
HP 78A C6578AE multipack (merkcartridge)€155,00
HP 78A C6578AE huismerk inkt * €38,75
HP 78A C6578AE huismerk duopack * €77,50
Prijsoverzicht van de C6578AE cartridge (multicolor) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 78A C6578AE inkt kopen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-78a-c6578ae-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C6578AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 78A C6578AE originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €77,50).

HP 78A C6578AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het C6578AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 78A C6578AE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de drie kleuren inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht zie je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Kijk of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene inktproblemen aangaande HP 78A C6578AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 78A C6578AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 78A C6578AE bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €64,05 excl. de btw (wat neerkomt op €77,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €155,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer C6578AE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €38,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 78A C6578AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C6578AE alternatief proberen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is lager en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 78A C6578AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste check je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie