bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 17 C6625AE drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 17 C6625AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire leveranciers voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 17 C6625AE met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal webshops als o.a. Goedkoopprinten.nl of coolblue.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€39,50
Huismerk prijzen€19,75
LeverancierHP
ProductHP 17 C6625AE
ProductnummerC6625AE
Kleurendrie kleuren
Volume (ml)15 milliliter
Intensiteit430 prints
EAN-nummer0088698980439

Goedkoopste HP 17 C6625AE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de C6625AE cartridge is 15 milliliter. De capaciteit is 430 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkclub of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webwinkels zoals Officesavers & Paradigit.
 • Originele C6625AE inktcartridges haal je in huis vanaf €39,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals eco-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je goede inktaanbieders waar je snel en simpel C6625AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 17 C6625AE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €43,45. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €39,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €19,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 17 C6625AE originele inkt€39,50
HP 17 C6625AE multipack (merkcartridge)€79,00
HP 17 C6625AE huismerk inkt * €19,75
HP 17 C6625AE huismerk duopack * €39,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C6625AE cartridge (multicolor) in februari 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 17 C6625AE inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-17-c6625ae-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C6625AE inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 17 C6625AE originele meerkleurige inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €39,50).

HP 17 C6625AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het C6625AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 17 C6625AE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de drie kleuren inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante printproblemen aangaande HP 17 C6625AE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de HP 17 C6625AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 17 C6625AE met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €32,64 excl. de btw (wat neerkomt op €39,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je zo’n €79,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code C6625AE kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €19,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het stukje tape weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 17 C6625AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C6625AE alternatief aanschaffen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 17 C6625AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie