bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 49 51649AE drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 49 51649AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de meest populaire shops voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 49 51649AE met kleur drie kleuren (multicolor) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Verschillende inktshops als o.a. Inkt-bestellen.nl & 123inkt bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€37,50
Huismerk prijzen€18,75
FabrikantHP
ProductHP 49 51649AE
Productnummer51649AE
Officiële kleurdrie kleuren
Inhoud (ml)22,8 milliliter
Intensiteit310 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP 49 51649AE inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de 51649AE cartridge is 22,8 milliliter. De printcapaciteit is 310 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten zoals Sneltoner.nl en Office Centre.
 • Originele 51649AE inktcartridges haal je in huis vanaf €37,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar goede inktshops waar je goedkoop en eenvoudig 51649AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 49 51649AE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €41,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €37,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €18,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 49 51649AE originele inkt€37,50
HP 49 51649AE multipack (merkcartridge)€75,00
HP 49 51649AE huismerk inkt * €18,75
HP 49 51649AE huismerk duopack * €37,50
Prijsoverzicht van de 51649AE cartridge (multicolor) in februari 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 49 51649AE inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-49-51649ae-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 51649AE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 49 51649AE originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €37,50).

HP 49 51649AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 51649AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 49 51649AE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht tref je bekende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende problemen bij de HP 49 51649AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de HP 49 51649AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 49 51649AE met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €30,99 excl. btw (wat neerkomt op €37,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je zo’n €75,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 51649AE betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €18,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 49 51649AE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 51649AE alternatief aanschaffen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De kostprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe werkt de HP 49 51649AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de meerkleurige inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Ter controle bekijk je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie