bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 22XL C9352CE drie kleuren / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 22XL C9352CE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je de meest populaire leveranciers voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 22XL C9352CE met kleur drie kleuren (multicolor) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Meer en meer winkels als inktknaller.nl en Go4inkt leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€39,50
Huismerk prijzen€19,75
MerkHP
ArtikelHP 22XL C9352CE
ArtikelnummerC9352CE
Kleurcodedrie kleuren
Inhoud (ml)11 milliliter
Intensiteit415 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP 22XL C9352CE inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C9352CE cartridge is 11 milliliter. De intensiteit is 415 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub & Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via winkels zoals 112supplies & inktknaller.nl.
 • Originele C9352CE inktcartridges kosten je ongeveer €39,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander minimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je populaire inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9352CE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 22XL C9352CE drie kleuren / multicolor vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €43,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €39,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €19,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 22XL C9352CE originele inkt€39,50
HP 22XL C9352CE multipack (merkcartridge)€79,00
HP 22XL C9352CE huismerk inkt * €19,75
HP 22XL C9352CE huismerk duopack * €39,50
Prijsoverzicht van de C9352CE cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gelijk HP 22XL C9352CE inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en hebben doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-22xl-c9352ce-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige C9352CE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 22XL C9352CE originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €39,50).

HP 22XL C9352CE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C9352CE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 22XL C9352CE drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot HP 22XL C9352CE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 22XL C9352CE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 22XL C9352CE met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €32,64 excl. de btw (wat neerkomt op €39,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack wenst moet je denken aan €79,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9352CE betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €19,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plasticje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het HP 22XL C9352CE huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C9352CE alternatief nemen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. Het tarief is voordeliger en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 22XL C9352CE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend injecteer je de meerkleurige inkt in het reservoir. Afsluitend mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie