bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y13A foto zwart / foto black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 771C B6Y13A inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste printwinkels voor betaalbare cartridges. Deze HP 771C B6Y13A bedoeld voor de kleur foto zwart (foto black) is te gebruiken voor het printen van perfecte zwarttinten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Steeds meer shops als Totaalinkt.shop of coolblue.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€232,50
Huismerk vanafprijs€116,25
MerkHP
SoortHP 771C B6Y13A
ArtikelcodeB6Y13A
Kleurfoto zwart
Hoeveelheid (ml)775 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0887111300584

Goedkoopste HP 771C B6Y13A inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de B6Y13A cartridge is 775 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl of Office Centre zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de regel hebben zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkopers als coolblue.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele B6Y13A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €232,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snelle modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de beste printwinkels waar je goedkope B6Y13A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 771C B6Y13A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort foto zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €255,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €232,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €116,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 771C B6Y13A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y13A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y13A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y13A huismerk duopack * €232,50
Prijsoverzicht van de B6Y13A cartridge (foto black) in februari 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 771C B6Y13A inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en bieden bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Blokker, Amazon, Bol.com, Fonq, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-771c-b6y13a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte B6Y13A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 771C B6Y13A originele foto zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €232,50).

HP 771C B6Y13A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het B6Y13A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 771C B6Y13A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de foto zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel zie je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Stop het printen meteen, onttrek de cartridge en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot HP 771C B6Y13A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP 771C B6Y13A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 771C B6Y13A met de kleur foto zwart (foto black) cartridge is standaard zo’n €192,15 excl. de btw (dus €232,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €465,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code B6Y13A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €116,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 771C B6Y13A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk B6Y13A alternatief gebruiken is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je meestal simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 771C B6Y13A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de foto zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte bekijk je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie