bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364XL CB322EE foto zwart / foto black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 364XL CB322EE inktcartridge? Op deze website vergelijk je geschikte printshops voor spotgoedkope cartridges. Deze HP 364XL CB322EE met kleuromschrijving foto zwart (foto black) komt van pas bij het afdrukken van perfecte zwarttinten. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Paradigit & Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€21,50
Huismerk verkoopprijs€10,75
LeverancierHP
SoortHP 364XL CB322EE
ArtikelnummerCB322EE
Kleurcodefoto zwart
Hoeveelheid (ml)6 milliliter
Capaciteit290 prints
EAN-nummer0883585705740

Goedkoopste HP 364XL CB322EE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de CB322EE cartridge is 6 milliliter. Het printvermogen is 290 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak leveren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals Inktshop.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CB322EE inktcartridges koop je online vanaf €21,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alseco-stand) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl check je erkende leveranciers waar je snel en simpel CB322EE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 364XL CB322EE foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort foto zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €23,65. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €21,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €10,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 364XL CB322EE originele inkt€21,50
HP 364XL CB322EE multipack (merkcartridge)€43,00
HP 364XL CB322EE huismerk inkt * €10,75
HP 364XL CB322EE huismerk duopack * €21,50
Prijslijst van de CB322EE cartridge (foto black) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gemakkelijk HP 364XL CB322EE inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als in de retail. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
hp-364xl-cb322ee-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte CB322EE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 364XL CB322EE originele foto zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €21,50).

HP 364XL CB322EE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het CB322EE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 364XL CB322EE foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de foto zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je de meest voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer nog eens of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende afdrukproblemen m.b.t. HP 364XL CB322EE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de HP 364XL CB322EE inktcartridge ?
De prijs van een HP 364XL CB322EE met kleurcode foto zwart (foto black) cartridge is ongeveer €17,77 excl. de btw (€21,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt kost het ongeveer €43,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code CB322EE kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €10,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het lipje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 364XL CB322EE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CB322EE alternatief inkopen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 364XL CB322EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Daarvoor neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In stap 2 spuit je de foto zwarte inkt in het reservoir. Daarna mag je het product in elkaar klikken. Als afronding test je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie