bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9449A foto zwart / foto black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 70 C9449A inktcartridge? Op deze website vind je erkende winkels voor extra voordelige cartridges. Deze HP 70 C9449A met kleur foto zwart (foto black) biedt uitkomst voor het afdrukken van perfecte zwarttinten. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van HP. Velerlei inktaanbieders als bijv. Inktdiscount.nl & printershop bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€74,50
Huismerk prijzen€37,25
LeverancierHP
ModelHP 70 C9449A
ArtikelnummerC9449A
Kleurenfoto zwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0882780528666

Goedkoopste HP 70 C9449A inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de C9449A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub of Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij winkels als printershop en Alleeninkt.nl.
 • Originele C9449A inktcartridges haal je in huis vanaf €74,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Via deze site klik je direct door naar geschikte inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9449A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 70 C9449A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze foto zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €81,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €74,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €37,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 70 C9449A originele inkt€74,50
HP 70 C9449A multipack (merkcartridge)€149,00
HP 70 C9449A huismerk inkt * €37,25
HP 70 C9449A huismerk duopack * €74,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9449A cartridge (foto black) in februari 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 70 C9449A inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel online als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en voeren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktspecialisten als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-70-c9449a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte C9449A inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 70 C9449A originele foto zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €74,50).

HP 70 C9449A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het C9449A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 70 C9449A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de foto zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare issues m.b.t. HP 70 C9449A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP 70 C9449A inktcartridge ?
De prijs van een HP 70 C9449A met de kleur foto zwart (foto black) cartridge is gewoonlijk €61,57 excl. de btw (€74,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest kost het ongeveer €149,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C9449A kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €37,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het plasticje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het reinigingsprogramma.

Is het HP 70 C9449A huismerk alternatief slim?
Een huismerk C9449A alternatief inkopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De prijs is gunstiger en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 70 C9449A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je thuis doen. In dat geval neem je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de foto zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie