bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 38 C9413A foto zwart / foto black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 38 C9413A inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij toonaangevende printshops voor goedkope cartridges. Artikel HP 38 C9413A met kleurcode foto zwart (foto black) kan jij toepassen voor het printen van perfecte zwarttinten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Verschillende verkooppunten als bijv. Inkt-bestellen.nl of inktcartridge store verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€37,50
Huismerk verkoopprijs€18,75
FabrikantHP
ProductHP 38 C9413A
SerienummerC9413A
Kleurenfoto zwart
Hoeveelheid (ml)27 milliliter
Printcapaciteit870 prints
EAN-nummer0882780390805

Goedkoopste HP 38 C9413A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C9413A cartridge is 27 milliliter. De printcapaciteit is 870 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl & Inktdiscount.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de regel hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Officesavers of Office Centre.
 • Originele C9413A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €37,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar populaire printwinkels waar je zonder gedoe C9413A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 38 C9413A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort foto zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €41,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €37,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €18,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 38 C9413A originele inkt€37,50
HP 38 C9413A multipack (merkcartridge)€75,00
HP 38 C9413A huismerk inkt * €18,75
HP 38 C9413A huismerk duopack * €37,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C9413A cartridge (foto black) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP 38 C9413A inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en bieden normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
hp-38-c9413a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte C9413A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 38 C9413A originele foto zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €37,50).

HP 38 C9413A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het C9413A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 38 C9413A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) foto zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel check je algemene cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermkapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop met printen, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare cartridge problemen m.b.t. HP 38 C9413A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de HP 38 C9413A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 38 C9413A met kleuromschrijving foto zwart (foto black) cartridge is doorgaans +/- €30,99 excl. de btw (€37,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €75,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer C9413A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €18,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het kapje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is een HP 38 C9413A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C9413A alternatief bestellen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan merk-inkt. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 38 C9413A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna injecteer je de foto zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie