bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9J98A foto zwart / foto black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 745 F9J98A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Deze HP 745 F9J98A met de kleur foto zwart (foto black) kan jij toepassen voor het printen van perfecte zwarttinten. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Heel wat verkopers zoals bijvoorbeeld Paradigit & Inktshop.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€82,50
Huismerk prijzen€41,25
MerkHP
SoortHP 745 F9J98A
ProductcodeF9J98A
Kleur beschrijvingfoto zwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printomvangonbekend
EAN0725184104619

Goedkoopste HP 745 F9J98A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9J98A cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij leveranciers zoals Officesavers en printerinktshop.nl.
 • Originele F9J98A inktcartridges kosten je ongeveer €82,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze website check je geschikte webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier F9J98A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 745 F9J98A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke foto zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €90,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €82,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €41,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 745 F9J98A originele inkt€82,50
HP 745 F9J98A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 745 F9J98A huismerk inkt * €41,25
HP 745 F9J98A huismerk duopack * €82,50
Prijslijst van de F9J98A cartridge (foto black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 745 F9J98A inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij boekhandels. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Deze shops bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Fonq, Bol.com, Amazon, Blokker, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-745-f9j98a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte F9J98A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 745 F9J98A originele foto zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met storende foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €82,50).

HP 745 F9J98A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het F9J98A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP 745 F9J98A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de foto zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht zie je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Zet de printer uit, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende afdrukproblemen bij de HP 745 F9J98A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de HP 745 F9J98A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 745 F9J98A met kleuromschrijving foto zwart (foto black) cartridge is standaard zo’n €68,18 excl. btw (dat maakt €82,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €165,00. Met een huismerk cartridge met het nummer F9J98A kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €41,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 745 F9J98A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk F9J98A alternatief kopen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 745 F9J98A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de foto zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie