bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V73A foto zwart / foto black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 730 P2V73A inktcartridge? Op deze pagina bekijk je de meest bekende aanbieders voor betaalbare cartridges. Het product HP 730 P2V73A met kleurcode foto zwart (foto black) kan jij toepassen voor het printen van perfecte zwarttinten. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van HP. Velerlei aanbieders zoals bijvoorbeeld Staples en Inktwereld.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€142,50
Huismerk prijs€71,25
MerkHP
ArtikelHP 730 P2V73A
ProductcodeP2V73A
Officiële kleurfoto zwart
Inhoud (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN0190781771319

Goedkoopste HP 730 P2V73A inkt bestellen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de P2V73A cartridge is 300 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij leveranciers zoals 112supplies & Printabout.nl.
 • Originele P2V73A inktcartridges koop je online vanaf €142,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar betrouwbare winkels waar je moeiteloos P2V73A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 730 P2V73A foto zwart / foto black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze foto zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €142,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €71,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 730 P2V73A originele inkt€142,50
HP 730 P2V73A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 730 P2V73A huismerk inkt * €71,25
HP 730 P2V73A huismerk duopack * €142,50
Prijstabel voor de P2V73A cartridge (foto black) in december 2023. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 730 P2V73A inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Belangrijk: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden de beste service, de meeste voorraad en voeren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Expert, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Ebay, Fonq, Amazon, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-730-p2v73a-foto-zwart-foto-black-inktcartridge

Originele foto zwarte P2V73A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 730 P2V73A originele foto zwarte inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen vervelende foutcodes. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

HP 730 P2V73A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het P2V73A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 730 P2V73A foto zwart / foto black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) foto zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel zie je veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het plakkertje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende inktproblemen met de HP 730 P2V73A inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 730 P2V73A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 730 P2V73A met de kleur foto zwart (foto black) cartridge is gemiddeld zo’n €117,77 excl. btw (dat maakt €142,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer P2V73A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €71,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plasticje hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 730 P2V73A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk P2V73A alternatief nemen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 730 P2V73A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna spuit je de foto zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Aansluitend achterhaal je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie