bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 364 CB320EE geel / yellow cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 364 CB320EE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende printshops voor goedkope cartridges. De HP 364 CB320EE met de kleur geel (yellow) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van HP. Steeds meer inktwebshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Inkclub verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€11,50
Huismerk prijs€5,75
LeverancierHP
TypeHP 364 CB320EE
ProductcodeCB320EE
Officiële kleurgeel
Inhoud (ml)3 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0883585705504

Goedkoopste HP 364 CB320EE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de CB320EE cartridge is 3 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of printerinktshop.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij shops zoals 123inkt & Staples.
 • Originele CB320EE inktcartridges kosten je ongeveer €11,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via ons platform check je geschikte webwinkels waar je zonder gedoe CB320EE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 364 CB320EE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €12,65. Via internet is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €11,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €5,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 364 CB320EE originele inkt€11,50
HP 364 CB320EE multipack (merkcartridge)€23,00
HP 364 CB320EE huismerk inkt * €5,75
HP 364 CB320EE huismerk duopack * €11,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CB320EE cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 364 CB320EE inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen normaal gesproken een prima huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-364-cb320ee-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CB320EE inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 364 CB320EE originele gele inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €11,50).

HP 364 CB320EE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het CB320EE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 364 CB320EE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder zie je algemene printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Algemene printproblemen aangaande HP 364 CB320EE inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de HP 364 CB320EE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 364 CB320EE met de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €9,50 excl. btw (dat betekent €11,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €23,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code CB320EE dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €5,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en check of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 364 CB320EE huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CB320EE alternatief inkopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele inkt. Het tarief is gunstiger en de cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de HP 364 CB320EE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je het product in elkaar zetten. Ter controle test je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie