bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 913A F6T79AE geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 913A F6T79AE inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest populaire verkooppunten voor voordelige cartridges. Het product HP 913A F6T79AE met de kleur geel (yellow) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer inktshops als o.a. Inkt-bestellen.nl & Inktshop.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€70,50
Huismerk verkoopprijs€35,25
FabrikantHP
ProductHP 913A F6T79AE
ProductnummerF6T79AE
Kleurengeel
Volume (ml)37 milliliter
Capaciteit3.000 prints
EAN-code0889296544647

Goedkoopste HP 913A F6T79AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de F6T79AE cartridge is 37 milliliter. De printomvang is 3.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt of Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven advies / service. Standaard hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Inktweb.nl & Printabout.nl.
 • Originele F6T79AE inktcartridges koop je online vanaf €70,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan beperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de meest bekende shops waar je probleemloos en snel F6T79AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 913A F6T79AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €77,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de cartridges al voor €70,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €35,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 913A F6T79AE originele inkt€70,50
HP 913A F6T79AE multipack (merkcartridge)€141,00
HP 913A F6T79AE huismerk inkt * €35,25
HP 913A F6T79AE huismerk duopack * €70,50
Tabel met de geschatte prijzen van de F6T79AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 913A F6T79AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als in de retail. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en faciliteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Ebay, Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-913a-f6t79ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele F6T79AE inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 913A F6T79AE originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld €70,50).

HP 913A F6T79AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het F6T79AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 913A F6T79AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare inktproblemen bij de HP 913A F6T79AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 913A F6T79AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 913A F6T79AE met kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €58,26 excl. btw (dat maakt €70,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €141,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code F6T79AE betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €35,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het HP 913A F6T79AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk F6T79AE alternatief bestellen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan merk-inkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal zelf oplossen.

Hoe werkt de HP 913A F6T79AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het reservoir. Als laatste kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check bekijk je of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie