bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9J61A geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 728 F9J61A inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je de betrouwbaarste leveranciers voor extra voordelige cartridges. De HP 728 F9J61A met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Meerdere inktwebshops als o.a. Mediamarkt.nl of inktcartridge store bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€38,50
Huismerk tarief€19,25
MerkHP
SoortHP 728 F9J61A
SeriecodeF9J61A
Kleurengeel
Hoeveelheid (ml)40 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0888793397800

Goedkoopste HP 728 F9J61A inkt bestellen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de F9J61A cartridge is 40 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan veel voordelige dan in de winkel. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via leveranciers als Inktshop.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele F9J61A inktcartridges koop je online vanaf €38,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede verkooppunten waar je goedkope F9J61A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 728 F9J61A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €42,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €38,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €19,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 728 F9J61A originele inkt€38,50
HP 728 F9J61A multipack (merkcartridge)€77,00
HP 728 F9J61A huismerk inkt * €19,25
HP 728 F9J61A huismerk duopack * €38,50
Overzicht met prijzen van de F9J61A cartridge (yellow) in december 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP 728 F9J61A inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en leveren bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-728-f9j61a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele F9J61A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 728 F9J61A originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €38,50).

HP 728 F9J61A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het F9J61A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 728 F9J61A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel staan gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen met de HP 728 F9J61A inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 728 F9J61A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 728 F9J61A met de kleur geel (yellow) cartridge is om en nabij de €31,82 excl. btw (dat is €38,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €77,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer F9J61A kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €19,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het stukje tape hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en reinig de printkop.

Is een HP 728 F9J61A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk F9J61A alternatief kopen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 728 F9J61A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kan je het patroon opnieuw vastklikken. Nadien achterhaal je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie