bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 727 B3P21A geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 727 B3P21A inktcartridge? Op deze website vind je geschikte leveranciers voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 727 B3P21A met kleur geel (yellow) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van HP. Velerlei aanbieders als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of Easy-ink verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€70,50
Huismerk prijzen€35,25
LeverancierHP
ModelHP 727 B3P21A
ProductnummerB3P21A
Kleur beschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0887111963765

Goedkoopste HP 727 B3P21A inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de B3P21A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com of printerinktshop.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webwinkels als Inktshop.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele B3P21A inktcartridges koop je online vanaf €70,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snelle modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de beste inktwebshops waar je zonder gedoe B3P21A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 727 B3P21A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €77,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €70,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €35,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 727 B3P21A originele inkt€70,50
HP 727 B3P21A multipack (merkcartridge)€141,00
HP 727 B3P21A huismerk inkt * €35,25
HP 727 B3P21A huismerk duopack * €70,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B3P21A cartridge (yellow) in december 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 727 B3P21A inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-727-b3p21a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele B3P21A inkt van HP bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 727 B3P21A originele gele inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €70,50).

HP 727 B3P21A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het B3P21A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 727 B3P21A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermkapje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop direct met printen, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare printproblemen bij de HP 727 B3P21A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de HP 727 B3P21A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 727 B3P21A bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €58,26 excl. btw (wat neerkomt op €70,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €141,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code B3P21A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €35,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het lipje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een HP 727 B3P21A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk B3P21A alternatief proberen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De verkoopprijs is goedkoper en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de HP 727 B3P21A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei neem je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle bekijk je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie