bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 933XL CN056AE geel / yellow cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 933XL CN056AE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool bieden wij toonaangevende inktshops voor goedkope cartridges. Artikel HP 933XL CN056AE met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Velerlei leveranciers zoals Paradigit en Inktwereld.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€16,00
Huismerk tarieven€8,00
FabrikantHP
TypeHP 933XL CN056AE
ProductnummerCN056AE
Kleurcodegeel
Inhoud (ml)8,5 milliliter
Printvermogen825 prints
EAN-nummer0886111749041

Goedkoopste HP 933XL CN056AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN056AE cartridge is 8,5 milliliter. De effectiviteit is 825 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl & Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via verkooppunten zoals Officesavers en Paradigit.
 • Originele CN056AE inktcartridges kosten je ongeveer €16,00.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld eco-modus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via onze website check je betrouwbare shops waar je eenvoudig CN056AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 933XL CN056AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €17,60. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €16,00. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €8,00. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 933XL CN056AE originele inkt€16,00
HP 933XL CN056AE multipack (merkcartridge)€32,00
HP 933XL CN056AE huismerk inkt * €8,00
HP 933XL CN056AE huismerk duopack * €16,00
Overzicht met prijzen van de CN056AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 933XL CN056AE inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-933xl-cn056ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CN056AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 933XL CN056AE originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige foutcodes. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €16,00).

HP 933XL CN056AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het CN056AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 933XL CN056AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht tref je de meest voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare issues m.b.t. HP 933XL CN056AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de HP 933XL CN056AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 933XL CN056AE met kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €13,22 excl. btw (wat neerkomt op €16,00 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €32,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code CN056AE betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €8,00) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 933XL CN056AE huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CN056AE alternatief selecteren is doorgaans een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 933XL CN056AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend probeer je of de budget HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie